Oldal kiválasztása

Dečka, ki je danes star 18 let, je fant vrgel iz desetletne višine

Šest let starega francoskega fanta je moški ustrelil na 10 nadstropni visoki terasi v londonskem Tate Modern.

Primer moškega, ki strelja dečka z desetletne visoke terase v Londonu, je bil še vedno poleti. Od takrat o storilcu kaznivega dejanja ni bilo znanega nič, saj ga niso mogli izpustiti do 18. leta, zdaj pa se je izkazalo, da je Jonty Bravery, ki se zdravi zaradi avtizma – piše Daily Mail.

Novinski portal je objavil tudi zvočni posnetek, v katerem je storilec približno eno leto, preden je umrl, storilcem povedal, da želi nekoga zrušiti z visoke zgradbe. Vse to je dejal, ker se ni dobro počutil, kje živi, in je hotel v zapor.

Fotó: pixabay.com

Medicinske sestre so kazale drug na drugega, saj bi najbrž preprečile moškega, ki je živel v stanovanju in katerega upravljavec je od občine zahteval preiskavo. Sprva je Bravery lahko hodil le z dvema medicinskim sestrama zunaj ustanove, leto kasneje pa je lahko hodil sam.

18 letni Jonty Bravery je priznal poskus sojenja za umor pozneje ta mesec. Malček, streljan s terase, je doživel smrtno nevarne poškodbe, še vedno ni mogel vstati, vendar se je rahlo izboljšalo: lahko dvigne roko.