Oldal kiválasztása

Ciotti: Macron bi dovolil 2 milijona migrantov

Tiskovni predstavnik republiškega državnega zbora v intervjuju v Le Figaro odkrito govori o Macronovi napačni politizaciji.

Po besedah ​​Érica Ciottija se francoski predsednik za priseljevanje bori dobesedno proti nezakonitim migracijam in ni storil ničesar, da bi preprečil širjenje političnega islama.

Dosledno konzervativni politik Macrona vidi, da dve leti in pol praktično ni (in nejevoljno) storiti ničesar o migraciji, kar je povzročilo, da je Francija praktično preplavila eksplozijo.

Ciotti meni, da za Macronovimi praznimi komunikacijskimi stavki ali diskusijskimi ploščami običajno ni ničesar, zato pravi, da “Francozi potrebujejo močno in konkretno ukrepanje, ne govora”.

Ciotti je dejal, da bo Macron v državo dovolil 2 milijona migrantov

Tiskovni predstavnik republike je zaskrbljen zaradi Macronove politike. Glede na trenutni tempo bo Macron v naslednjih 5 letih v Francijo priznal 2 milijona migrantov, “čisto norost” – pravi konservativni politik.

„Dosegli smo konec svoje sposobnosti asimilacije! Francozi nočejo spremeniti narave svoje države, “pravi. “Toda kako bi lahko Francozi sprejeli, da država porabi milijone evrov za migrante, ki bivajo v hotelih, medtem ko sami nimajo kje živeti?” Prav tako presenetljivo je, da ni bilo diplomatskega manevra proti Slonokoščeni obali ali Tuniziji, da bi zagotovili varnost ali nadzor otrok brez nadzora.

Ciotti v svojem poročilu Le Figaro pojasnjuje, da je v Evropi zdaj manj priseljencev, to je (doslej) ostra italijanska protimigracijska politika in ker imajo Turki več nadzora nad balkansko potjo. Vendar to ne velja za Francijo, ki je zdaj postala druga največja država po številu prošenj za azil.

Ciotti: Macron se boji maščevanja in zato ne napada političnega islama

Fotó: pixabay.com

“Zavračam Macronovo hinavščino” – pravi poslanec in se spominja, kako je bilo veliko pristanišče razburjeno, ko je Macron naročil, da se 150 migrantov iz francoskih mest odpelje na krov Sorosa z “odprtim orožjem”, medtem ko je ladji zavrnil pristanek v Franciji.

“Ne želim, da postanete Nica ali Marseilleova Lampeduza” – trdo doda Ciotti in pričakuje, kaj Macronova politika priseljevanja čaka Francijo. V Macronu slogani pogosto nadomestijo konkretno ukrepanje in povzemajo politično bistvo predsednika, hkrati pa ne napadajo političnega islama zaradi strahu pred politično maščevanjem.

“Nočem nas vsiliti v način življenja, ki ni naš. Islamistične organizacije, ki propagirajo to smrtonosno ideologijo in žarišča terorizma, morajo biti končno razpuščene”.