Oldal kiválasztása

Brutalna pretepa v podvozu, žrtvam ni pomagal nihče

Med žrtvami sta 18-letna študentka in 56-letnica. Prvega so podrli po stopnicah, slednjega so pretepli v nezavesti.

Italijanska policija je odkrila posnetke varnostne kamere, na katerih je prikazano, kako nezakoniti priseljenec iz Afrike moti, da je na poti maltretiral ženske. Pretresljiv incident se je zgodil v začetku tedna v Leccu v regiji Lombardija. V videu močan togoški migrant najprej ustreli učenca šolske torbe na stopnicah. Mlada žrtev ne ve, kaj bi si mislila, pogleda na svoja vprašanja in pokaže na temnopoltega človeka.

aluljáró

Fotó: pixabay.com

Potem se blondinka izogne ​​žalitvi z verbalno grožnjo, ki jo je zmedeno nad tem, kar se je zgodilo. Toda naslednja ženska pred seboj je bila mnogo slabša. 24-letna ilegalna priseljenka je 56-letno žensko tako močno udarila brez opozorila ali znaka, da je z glavo padla ob zid. Očividci si niso upali stati na poti skoraj dvometrskega napadalca. Posnetek se konča z dvema policistoma, ki bežita v smeri togoleškega migranta.

Ni objavljenih nobenih podrobnosti o stanju brutalno prizadete ženske, le da je bila po udarcu nezavestna. Vprašljivo je tudi, kakšna je bila usoda krutega storilca.