Oldal kiválasztása

“BILA JE POPOLNI MALI ČUDEŽ” – 1 LETNI PUNČKI SE JE NENADOMA USTAVILO SRCE

Reševalci so nedolžno punčko zaman prepeljali v bolnišnico, žal ji niso mogli pomagati niti zdravniki. Otrokova družina je bila potrta pod težo izgube.

Enoletna punčka je zbolela na lastnem domu. Malo Elaino Rose Aziz so odpeljali v bolnišnico, a je žal kmalu umrla.

Punčki se je ustavilo srce in zdravniki kljub trudu niso uspeli doseči, da bi utripala naprej. Njena družina se je od Elaine, njihovega “popolnega malega čudeža”, poslovila s srce parajočimi besedami.

“Celotna naša družina je popolnoma uničena. Uničeni zaradi izgube naše čudovite punčke Elaine Rose. Vsi smo ga imeli radi in oboževali; bila je naša hči, vnukinja, pravnukinja in nečakinja. Elaina je vedno poznala samo srečo, najino ljubezen in predanost. Elaina je bila najin mali čudež, popolna v vseh pogledih in najbolj ljubljena in oboževana mala princeska, kar jih lahko obstaja. Bila je čudovita znotraj in zunaj, s kodrastimi, mehkimi kodri v svoji masi las in najdaljšimi trepalnicami. Njen nasmeh bi stopil vsakogar srce in njen smeh je bil nalezljiv. Za vedno bo v naših srcih in mislih in bo z nami, kamorkoli gremo, dokler se spet ne srečamo. Lahko noč, moja punčka. Bog ga je dal kot čisti dar in ga vzel nazaj v svoje ljubeče naročje; bil je preveč angelski, da bi bil na tem svetu” – se je glasila poslovilna izjava družine.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kot poroča The Sun, je policija Warwickshira sprožila preiskavo tragedije. 37 letnik in 27 letnica sta bila ovadena zaradi umora iz malomarnosti, smrti otroka, naklepne zlorabe, grdega ravnanja in zanemarjanja.