Oldal kiválasztása

„BIL JE SREČEN, DO KONCA" - 3-LETNIK UMRL V NAROČJU MATERE

Nedolžni otročiček se je vse leto boril s svojo boleznijo in po težki noči položil glavo k večnemu spancu.

Triletni deček se je zadnje leto boril z agresivno obliko raka. Sarah Cheung je vedela, da je nekaj narobe z njenim najmlajšim sinom Lloydom, ko je začel bruhati, metati stvari in imeti tihe napade.

Zdravniki so bili sprva optimistični, toda kljub začetnim dobrim novicam se je njegov rak vrnil in Lloyd Cheung je znova zbolel. Bolezen se nato v njegovem telesu hitro širi in že oktobra so njegovi družini sporočili, da ne morejo storiti ničesar. 4. novembra, približno dva tedna po uničujočih novicah, je Lloyd ob 6.44 zjutraj umrl v maminem naročju v otroški bolnišnici Alder Hey.

„Kar dolgo se je mučil, dali so mu nekaj dni, a je vlekel tedne. Dobro se je boril. Sarah ga je prejšnji dan odpeljala iz bolnišnice na svež zrak, vendar se je njegovo stanje hitro slabšalo. Pred odhodom je imel zelo težko noč. Če bi ga fizično gledali, si ne bi mislili, da je z njim kaj narobe. Bil je energičen in nič mu ni bilo preveč. Bil je vesel, srečen fant, tega si ni zaslužil. Bil je tako nebrzdan in najslajši fant, kar si jih lahko srečal. Oboževal je gasilska vozila, oboževal je Spidermana in bil je tako srečen do konca. Ležal je v maminem naročju, kjer bi moral biti” – se je Lloyda spominjala mamina prijateljica Laura Kehrwieder.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Triletni deček je imel možganski tumor, ki se je razširil na hrbtenico in nato napadel njegov centralni živčni sistem. Laura Kehrwieder je sprožila zbiranje sredstev za družino, da bi ji pomagala prebroditi te težke čase – poroča Liverpool Echo.