Oldal kiválasztása

Alkoholična mati je najstnico Demi Moore prodala moškemu za 150.000 dolarjev

Igralka je v svoji novi knjigi priznala, da je bila posiljena pri 15 letih.

Moški je pri petnajstih letih posilil Demi Moore. Moški je plačal 500 dolarjev – približno 152 000 forintev – alkoholičnem matiju igralke. Sama igralka je o tem spregovorila v pogovorni oddaji Good Morning America, kjer je promovirala svojo avtobiografijo Inside Out.

Igralka je rekla, da je nekega dne odšla domov, da bi videla tega tujca v njihovem stanovanju. Potem ko ga je posilil, ga je celo vprašal: “Kako se počutiš, ko te je tvoja mati prodala kot prostitutko?”

Fotó: pixabay.com

Mooreova mama in očeha sta bila oba alkoholika. Njena mati je večkrat poskušala storiti samomor. Moore je pripovedoval tudi, kako je skušal tabletko spraviti iz materinih ust, ko je bila stara 12 let.

Potem ko sta se njena starša razšla in se z mamo preselila v Hollywood, se je tam zgodilo nasilje. Povedal je, da se je leto kasneje preselil, da bi začel svojo igralsko kariero.

Moore je bil tudi odvisnik in je sredi osemdesetih odšel na rehabilitacijo zaradi težav z mamili in alkoholom. V oddaji Dobro jutro Amerika je povedala, da je sredi leta 2012 dosegla še eno nizko točko, ko se je razpadla njena zakonska zveza z Ashtonom Kutcherjem, njeni otroci se niso pogovarjali z njo in je propadla na zabavi, potem ko je sesala organsko travo in uspavalni plin.