Oldal kiválasztása
Možno je tudi, da princesa ni ravnala namerno, vendar so dokazi precej prepričljivi.
Le dan po uradni objavi je Meghan, soavtorica septembrske številke britanskega Voguea, že začela govoriti o delovanju vojvodinje. Princesa je obtožena, da je idejo za revijo ukradel od nekoga drugega. Za naslovno stran je Meghan izbrala petnajst žensk, ki delajo na vseh slojev življenja, ki v svojem okolju delajo veliko za enakost in pravičnost. V resnici je na sprednjem pokrovu 16. mesto, ki je ogledalo, tako da se tam lahko vidijo vsi.

Oglejte si to objavo na Instagramu

objava objavljena po, 28. julij 2019 ob 14.26 (po časovnem pasu PDT)

Čeprav je koncept marsikdo dobro sprejel, niso vsi zadovoljni z Meghaninim delom. Izkazalo se je, da je princesa pred tremi leti napisala esej v knjigo Samanthe Brett in Steph Adams „The Game Changers”. Čeprav sta si dva naslova zelo podobna, je dejstvo, da zvezek vsebuje črno-bele slike 15 žensk, še bolj nerodno.

The authors of the original book aren’t very happy with Meghan https://t.co/eKgqyBU621 — wizkidwizkid101UK) 29. julij 2019.

„Očitno je zelo laskav, koncept mu je bil vsekakor všeč. Všeč mi je Meghant, a če je to, kar ljudje pravijo, zelo razočaranje”

– je za Daily Mail povedala Samantha Brett. Ampak seveda je glasba tako močno vplivala na princeso, da jo je nenamerno navdihnila za urejanje revije.

Vir slike: Ilustracija – pixabay.com