Oldal kiválasztása
News

56 LETNICA NOSI OTROKA SVOJEGA SINA

Ženska naj bi novembra rodila vnuka.

56 letna ženska pričakuje otroka lastnega sina, potem ko je privolila, da bo otroka rodila namesto svoje snahe, ki po histerektomiji ni mogla imeti otrok. Nancy Hauck iz St. Georgea v Utahu naj bi v začetku novembra rodila vnukinjo in pravi, da je bila nosečnost “lepa stvar”.

Nancyjin sin Jeff (32) in njegova 30 letna žena Cambria sta se šest let trudila, da bi dobila otroka, nazadnje pa sta Vera in Ayva rojeni z IVF. Toda Cambria je imela zaplete pri rojstvu njunega drugega para dvojčkov, Diseala in Luke, zato so morali opraviti rešilno operacijo, med katero so ji odstranili maternico. Ko si je par želel še enega otroka, se je Nancy sama prostovoljno javila, da ga bo nosila namesto svoje snahe.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tudi sama je bila presenečena, ko so zdravniki spregledali njeno starost in ugotovili, da je dovolj zdrava, da je lahko rodila vnuka. Jeffov oče in Nancyjin mož Jason sta pomagala pri dajanju injekcij, saj je družina januarja začela s hormonsko terapijo, naslednji mesec pa je bil zarodek vsajen in postopek je bil uspešen.

“Nikoli si nisem mislila, da bom pri 56 letih noseča ali da bo to mogoče, a to je nekaj najlepšega. Nosečnost je bila zelo podobna nošenju sina, vendar mi je bilo večkrat slabo. Moj mož ter Jeff in Cambria so bili neverjetno med nosečnostjo. Počutim se zelo močno, da nosim sinovo hčerko.”

Čeprav je Nancy rodila pet otrok, je družino skrbelo, kako dobro bo prenesla še eno nosečnost. Z njo bodo v porodni sobi tudi njen mož, sin in snaha. Mladi par že komaj čaka, da svojo punčko prime v naročje.