Oldal kiválasztása
News

3 ZVEZDNA ZNAMENJA, KI SE BODO JANUARJA BODO ODKRILI ZARADI LJUBINKA

Položaji planetov napovedujejo izredne razmere in nepričakovane dogodke do konca meseca in ljubezensko življenje ni izjema. Vse skrivnosti so razkrite, zato lahko tisti, ki so srečo iskali zunaj zveze, zdaj udarijo po gležnjih...

V tem mesecu si vsi želimo prenove in nekatere navade se morda res spremenijo, saj je januar tudi preporod in novi izzivi. Toda do konca meseca zagon običajno popusti in vse se vrne v normalno stanje. Vendar pa je prvi mesec leta 2023 astrološko zapleteno obdobje, polno vprašanj, ovir in nepričakovanih situacij. Čas je za ukrepanje, da težav ne morete več prikrivati, in kdor skriva resne skrivnosti pred okolico, je večja možnost, da ob koncu snega pade. Nič drugače ni, ko ima nekdo ljubimca; čisto možno je, da razmerje ne bo dolgo ostalo skrivnost. To še posebej velja za ta tri horoskopska znamenja: če imajo ljubimca, to ne bo dolgo ostalo skrivnost.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Lev
V službi lahko pospravite veliko uspeha, počutite se, kot da dobivate krila; toda nedorečene stvari, ki se skrivajo v ozadju, zlahka ovirajo njegovo voljo. Če mu uspeh stopi v glavo, je lahko nepreviden, njegova že nekaj časa sumničava partnerka pa bo morda zdaj našla dokaze, da že lep čas išče užitke v tuji postelji. To je lahko celo konec vajine zveze.

Škorpijon
Njegovo navdušenje je ob koncu meseca brezmejno, zdi se, da se marsikaj, kar je načrtoval, končno uresniči. Vaša samozavest še nikoli ni bila močnejša in čutite stabilnost na vseh področjih življenja. Toda življenje vas lahko zlahka prisili, da se pokažete, če imate skrivnega ljubimca, in to vas lahko postavi v situacijo odločitve, ki je v tem trenutku ne pričakujete.

Strelec
V središču pozornosti je predvsem njegovo zasebno življenje; zdaj bo prisiljen reševati probleme, ki jih je doslej pometal pod preprogo. Sprejemate lahko nenadne in nepremišljene odločitve in morda niti ne boste potrebovali padca, da bi partnerju priznali, da že nekaj časa imate ljubimca. Pomembno: ne dovolite, da vas prevzamejo čustva, delikatno situacijo rešite mirno in premišljeno.