Oldal kiválasztása

23-LETNICO NAŠLI PLAVAJO V KRVI V HOTELSKI KOPALI

Njegova bivša partnerica ni mogla prenesti razhoda in je namesto tega umorila svojega nekdanjega ljubimca.

Mladega inštruktorja joge so našli mrtvega v hotelu Ritz v Hongkongu, potem ko njegova mati ni mogla priti do njega in ga je prijavila kot pogrešanega. Truplo 23-letnega Chow Wai-yina, znanega tudi kot Aqua Chow, je bilo posejano z več kot 30 vbodnimi ranami. Samo osem od teh poškodb bi povzročilo njegovo smrt.

Policija je mrtvo mlado žensko našla dve uri po tem, ko je njen 28-letni bivši fant skupaj z odvetnikom odšel na policijsko postajo Wong Tai Sin in policiji predal ključ hotelske sobe. Moški je bil aretiran zaradi suma umora in je trenutno v priporu.

Vendar pa policija še vedno išče ključni dokaz, Chowov mobilni telefon. Po navedbah vira je možno, da je bil njen telefon vržen stran, saj so bila v njem shranjena pomembna besedilna sporočila med parom.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Preiskovalci menijo, da je bil umor naklepen – je izvedel The Sun.

„Pokojnika so našli v kopalni kadi, polni okrvavljene vode, z glavo zakopano v vodo. Kri so našli na tleh, na stenah, na postelji in skoraj povsod po sobi” – je sporočila policija.

Glavni preiskovalec je še dodal, da so nož, ki ga je uporabljal morilec, verjetno našli v kopalni kadi. Wong Tai Sin je bil aretiran enkrat lani, potem ko je grozil, da bo ubil inštruktorja joge takoj po njunem razhodu.