Oldal kiválasztása

2023 BO MARSOVO LETO: STRASTNE SILE VPLIVAJO NA NAS

Energije planeta Mars vas bodo vodile skozi leto 2023. Kaj to pomeni?

Planet Mars je načelo moči in strasti, boja in vojne, vladar zodiakalnih znamenj Oven in Škorpijon. Že od antičnih časov so verjeli, da prebuja sile, kot so bojevanje, preživetje, konflikti, bes, akcija, junaštvo, tekmovalni duh, moškost, spolnost. Z energijo ognja pomeni zagon, napredek, gibanje, dinamiko. Energija, ki vam pomaga, da se uresničite, razvijete in uveljavite.

Moč in dejanja
V letu 2023 naj vas ne preseneti, če boste polni odločnosti in poguma. Iz vas lahko izvabi najboljše, čas je, da prevzamete nadzor nad svojo usodo, svojim življenjem. S podporo moči Marsa je na vas, da se odločite, kje boste končali v svojem življenju, pozabite na pretirano razmišljanje in odlašanje, za to ne bo časa. Prišlo je leto dejanj. Če ste zadnja leta sanjali in načrtovali, je zdaj čas, da se odločite. Postavite se zase, pokažite svoj pravi obraz. Z poštenostjo si lahko zmagovalec. Obstaja priložnost za samoizboljšanje in razvoj. Mars vas oblikuje v odraslo in odgovorno osebo, ne čakajte, da karma ali usoda uredita namesto vas, naredite korake. Verjemite v svojo prihodnost, svoje cilje, svojo vizijo. Letošnje leto marsikomu obeta velike spremembe na kariernem področju. To leto zagotavlja moč volje in strast, potrebno za dosego vaših ciljev. Brez občutka krivde lahko prepoznate lastne želje in namere, ki jim bodo sledili koraki in dejanja. Zavzemite se za tisto, v kar verjamete! Če se s to silo ne soočite, lahko zagotovo izkusite njene negativne vidike. V takšnih primerih se lahko zaradi strahu ali pomanjkanja samozavesti nenehno zadržujete, omejujete pretok Marsovih energij, zato lahko zaostane tudi vaša samouresničitev. Svoje želje in potrebe lahko postavite v ozadje. Drugi lahko vladajo nad vami. Morda se boste težko branili. Če padeš na drugo stran konja, se lahko odzoveš z agresijo, morda želiš dominirati nad drugimi. Nezdravo ravnanje s to energijo lahko povzroči blokade, poškodbe ali pa lahko na površje privrejo blokade in poškodbe iz preteklosti. V takih primerih lahko čutite nepotrpežljivost, jezo in nasilje, kar lahko vodi v izgorelost, depresijo in nezmožnost ukrepanja. Naj energija Marsa teče, pomagalo vam bo pri zdravljenju. Ravnovesje bo letos zelo pomembno. Mars predstavlja vaš notranji boj, pokaže vam, kako doseči, kar želite, pokaže, kaj vas vznemiri in kaj spravi iz ritma, kako izražate svojo jezo in kako postavljate meje, kako se zaščitite.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Strastne energije, kaj z njimi?
Leto 2023 bo polno strasti na vseh področjih. Sama beseda je lahko vznemirljiva, čeprav lahko pri marsikomu vzbudi različne občutke in občutke. Vžge spolno energijo, ljubezen v vas, vendar je to le en vidik tega, saj lahko ista energija povzroči boj, bes in celo samopohabljanje. Spremenite to energijo v spolnost in kreativnost, če imate partnerja, živite svoj temperament v postelji. Držal bo rek Ljubi se, ne kregaj se.Če srečate osebo, ki vas privlači, katere prisotnost vas navdaja s strastjo, ki je odprta in neposredna, a neusmiljeno kritična, bodite previdni, saj lahko zlahka zaidete v konflikt. Agresivnost ni dobro orodje, več lahko narediš s komunikacijo in smiselnim dialogom. In če drugi ni predstavnik, se ne igrajte igric, če z njim najdete skupni jezik, se lahko celo zaljubite. Končajte uničenje in samouničenje ter se naučite obvladovati in nadzorovati moč Marsa. To leto vas uči tudi, kako se naučiti krmiliti svojo ladjo.

V povzetku
Letos je možnih več menjav službe, ustanavljanje podjetij in samouresničitev. Na področju odnosov, ločitev in razvijanja strastnih odnosov, na področju zdravja se lahko pozdravijo stare kronične bolezni, v primeru potlačitve pa se lahko pojavi anksioznost in depresija. Leto zagotovo ne bo mirno. Spremljata ga dinamičnost in zagon ter strast.