Oldal kiválasztása

Ženske so povedali, kaj jih najbolj moti pri moškem

Raziskava je ugotovila, s čim se ženske v resnici začnejo ukvarjati.

Strokovnjaki so izvedli več kot 300 raziskav, da bi ugotovili, kaj še najbolj navdušuje ženske. Nekateri odgovori so bili res čudni. Čeprav je res, da so ženske tudi vizualne, ni videz tisti, ki je prišel v ospredje, ko je bil raziskan vzrok želje. Afrodiziake morate iskati čisto drugače …

17% anketirancev je kot odločilno vprašanje omenilo čistočo in prijeten vonj. Na podlagi tega je jasno, da je nežen in čist videz že uspeh na zmenku.

29% jih meni, da je res seksi, če je pogovor tečen, navdihujoč in da je druga oseba pozorna. Tisti, ki so zaznamovali ta odgovor, so osredotočeni na čustva in jih ne sprožijo romantika in veliki stavki, ampak ravno uskladitev, pravilna harmonija in skupni imenovalec.

34% pravi, da je najbolj zmagovalni humor. In res, raziskave dokazujejo, da je običajna bomba za libido lahko navaden smeh, osvobojeno razpoloženje, ki poleg tega običajno vključuje dotike, ki še povečajo seksi razpoloženje.

Fotó: pixabay.com

Če želite biti prepričani, je najbolje, če se zmenite, da se ženska in seveda tudi ona lepo zabavata – se zvečer lepo zabavata, in če je to res, obstaja velika verjetnost da bo nadaljevanje res navdušujoče.