Oldal kiválasztása

Ženska si je postavila hobotnico na obraz, zgodilo se ji je nekaj groznega

Verjetno je edini na svetu, ki ni pričakoval bolečega in groznega izida, ko je prostovoljno in s petjem postavil nevarno žival na obraz. In uporabniki interneta so, ko so videli posnetke, zmajali z glavo.

Tudi gledanje posnetkov iz Washingtona, ki se nalaga na internet, je boleče. Jamie Bisceglia je menil, da bi bila odlična ideja, da bi mu na obraz postavili hobotnico – toda žival je razmišljala povsem drugače.

Jamie je bil na ribiški dirki, ko je opazil dirkača, ki lovi manjšo hobotnico. Takoj si ga je izposodila, ker je za fotografski natečaj potrebovala ekstremno fotografijo. Žival je takoj zataknil strupene sesalce iz sesalnega kozarca v obraz in je, poleg svoje nezmožnosti odstranitve, povzročil neznosne bolečine. Primer je bil narejen tudi s serijo fotografij:

Fotó: pixabay.com

Rana je krvavela trideset minut po odstranitvi živali in se nato dva dni pozneje okužila, zato je morala na urgenco. Zdravniki so rekli, da lahko oteklina vztraja mesece, zato je Jamie potreboval dolg tečaj antibiotikov. Zaradi poškodbe je vzel revanše: skuhal, nato na žaru in okusil hobotnico. Kot lekcijo iz incidenta je ljudem svetoval, naj si ne dajo hobotnice na obraz …