Oldal kiválasztása

Žena je bila šokirana, ko je izvedela skrivnost svojega moža

Obupana ženska je na mreži prosila pomoč.

Obupna in obupana žena je na forumu prosila za nasvet internetnih uporabnikov, ki so prejemali slabo mraz in vročino, a odgovora seveda ni bilo skoraj nič. Toda njegova zgodba je res moteča.

41-letnica s partnerjem živi tesno leto, z močno vezjo in globokim čustvom, ki trdi, da je deležna vse čustvene varnosti, prijaznosti in pozornosti, o kateri ni več sanjala. V zadnjih mesecih ga je skrbela le ena resna težava, ki se mu ni dala umiriti. In začetna plamenska strast je precej hitro popustila. Ne s njegove strani, ampak s partnerjem.

Sam komajda želi prevzeti pobudo in tako nosi uglajenost, ki je subtilno označena ali komaj zakrita. Občuti se ranljiv, da bi imel spolne odnose samo takrat, ko je njegova ljubezen razpoložena in če so lastne želje in želje skoraj zapostavljene.

Seveda dejstvo, da ima vaš partner veliko težav, ki resnično trpijo, ni manjše vprašanje. In pravi, da zagotovo ve, da na sliki ni druge ženske, ni laži in ne izkrivljanja resničnosti.

Razmere je objavil tudi kot nesrečno, prehodno stanje, ki ga poskuša odpraviti po svojih najboljših močeh. Na žalost, kot pravi, ne more nositi maske, na trenutke komaj skriva svoje frustracije, a vseeno si prizadeva, da bi jo premagal in upošteval resnične vrednote, ki jih združita. In prepričanje, da njen partner ne bi bil z njo, če nanjo ne bi gledali kot na privlačno žensko.

Toda nepričakovano je k neznačljivemu problemu prišel neviden klicaj. Med pogovorom se je izkazalo, da je seksualnost v njenem prejšnjem odnosu tako prevladujoča, da je bila skoraj na račun pravih vrednot. In to je prizadelo srce ženske, ki je bila že močno oblečena. Čeprav ve, da se je incident zgodil pred ducatom let, in trdi, da ni bilo nobenega znaka ljubosumja, ga je srbilo spoznanje, da se je njegov partner obnašal čisto drugače. Medtem ko je skoraj moral upati, da bo morda en dan v tednu še vedno strastna noč.

Fotó: pixabay.com

Nočeš razpadati. Čuti, da bo pogovor o situaciji le poslabšal stvari, saj nihče ne more izpolniti zunanjega pritiska in pričakovanj. Kljub temu to stanje melje in skoraj dvomi v njegovo privlačnost in ženskost.

Nekateri vam svetujejo, da se posvetujete s strokovnjakom. Drugi pravijo, da pobegnite čim prej, preden začutite, da zbledi. In obstajajo tisti, ki spodbujajo vztrajnost in potrpežljivost ter seveda razumevanje.

Kje je resnica in po kateri poti je vredno slediti, seveda tudi sam sam ne ve, kaj šele nekdo, ki na situacijo gleda kot na zunanjega. Gotovo pa je, da ga skoraj vsak komentator v prvi vrsti spodbuja, naj poskuša ohraniti moč lastne duše in samozavesti. Drugo vprašanje je seveda, da je enostavno dajati nasvete od zunaj …