Oldal kiválasztása
News

ZARADI UFONA JE TO PRILJUBLJENO MESTO POSTALO NEVARNO

Mnogi ljudje prihajajo sem, da bi videli NLP-je.

Morda se nam zdi nepojmljivo, da številni Američani obiskujejo Las Vegas, mesto igralnic in neverjetnih predstav, iz zelo nenavadnih razlogov. To pa zato, ker so opazovanja NLP-jev v zadnjih mesecih postala redni pojav. In ljudje mislijo, da bi lahko imeli vlogo pri opazovanju in ogledovanju neidentificiranega letečega predmeta. Po besedah ameriškega veterana Steva Baroneja je to zato, ker je v bližini več vojaških objektov, ki še dodatno burijo domišljijo ljudi.

Youtuber, ki zdaj dela kot prostovoljni raziskovalec NLP, pravi, da se na nočnem nebu redno pojavljajo nebesni pojavi neprepoznavne svetlobe in oblike. To bi lahko bil razlog, zakaj zdaj vse več turistov namenoma prihaja v mesto, da bi jih iskali.

Ti nebesni pojavi so človeškemu očesu nevidni, vendar jih lahko ujamejo kamere za nočni vid. Ne vem, komu pripadajo ti neidentificirani nebesni pojavi, vendar so tu že nekaj časa.
– je povedal strokovnjak za DailyStar.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Območje 51 ni daleč stran, v puščavi potekajo številna testiranja jedrskega orožja, v zadnjih 40 letih pa je bilo izvedenih 1000 jedrskih eksplozij. Vse to razburja domišljijo ljudi. Puščava Mojave je prav tako obsežna in idealen kraj za skrivanje NLP-jev. Domnevam, da so, ker sem nazadnje posnel eno od teh nebesnih parad, morda spremenili čas in lokacijo teh zračnih vaj na tem območju.
– Steve je dodal.