Oldal kiválasztása

ZABODLA MOŽA, NATO PA SE S TREMI MAJHNIMI OTROKI ODPELJALA V JEZERO

En otrok je še vedno v kritičnem stanju.

Ženska iz Teksasa je obtožena, ker je zabodla svojega moža in nato njunimi tremi otroki zapeljala v jezero, poroča portal CrimeOnline.

V petek zjutraj okoli 7.45 so policijo v Carroltonu poklicali v družinsko hišo, kjer je moški povedal, da ga je žena zabodla z nožem in nato pobegnila. Zdravniki so moškega prepeljali v bolnišnico in počuti se že bolje.

Kasneje je na številko 911 poklical nekdo, ki je sporočil, da je ženska z otroki z vozilom zapeljala v jezero v Lewisvillu.

Najstarejši otrok se je do prihoda prvega policista uspel osvoboditi. Uniformiranemu policistu je uspelo osvoboditi drugega otroka in ga oživiti. Tretjega otroka so medtem rešili in oživljali prispeli gasilci ter ga odpeljali v bolnišnico. Po navedbah oblasti so otroci stari le 12, 9 in 8 let. Stanje najmlajšega otroka je še vedno kritično.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Iz vozila je bila rešena tudi mati, ki je bila po dogodku pri zavesti. Policija je žensko pozneje povezala z ženo moškega, ki je prijavil, da je bil zaboden. Wei Fen Ong je bila aretirana in čaka jo sojenje zaradi hudih kaznivih dejanj.