Oldal kiválasztása

VENERA IN JUPITER V KONJUNKCIJI PRINAŠATA TEM ZNAKOM SREČO IN DENAR

Ta posebna planetarna postavitev prinaša močne energije. Venera in Jupiter lahko posamezno prineseta srečo, skupaj pa lahko prineseta velike spremembe. Preverite, kako njuna konjunkcija vpliva na vaše znamenje zodiaka!

Morda ste čutili, da so vsi bolj strastni in odločni kot običajno. No, to ni naključje: Venera in Jupiter v znamenju Ovna mobilizirata te energije, strast pa je mogoče zamenjati tudi za srečo! Čeprav se ta konjunkcija zgodi vsako leto, smo jo v Ovnu nazadnje lahko opazovali pred 12 leti – in redkejši ko je dogodek, pomembnejši je v astrologiji, poroča astronet.hu. Čeprav je konjunkcija Venere in Jupitra na nebu vidna že več dni, se je konjunkcija dejansko zgodila šele ob zori 2. marca. Venera, planet „male sreče” prikazuje srečne situacije vsakdanjega življenja, Jupiter pa se pogosto imenuje tudi planet „velike sreče” ki lahko prinese tudi usodo spreminjajoče se srečne situacije. Poseben položaj obeh planetov prinaša srečo domačinom vsakega zodiakalnega znaka na drugem območju; poglejte, kaj je za vas!

 

Oven
Zdaj lahko naredite vse, saj vaša zagnanost in strast ne poznata meja. Edina stvar, ki se je morate paziti, je pretiravanje. Zaradi Venere se lahko zaljubite, vendar bodite previdni, da vas ne zanese.

Bik
Čeprav je konjunkcija v znamenju Ovna in je to področje vaše karte, ki vas ne zadeva neposredno, se lahko zgodi čudež, če vanj verjamete – Jupiter je planet vere.

Dvojčki
Za vas se lahko okrepi pomen srečnih odnosov: prijatelji, mentorji, zavezniki vam lahko pomagajo na vaši poti. Bodite odprtih oči, saj lahko najdete ljudi, ki vam bodo pomagali, kamor koli greste!

Rak
Venerina srečna moč je v podrobnostih, verjeti morate, da vam lahko majhne geste prinesejo spremembe, če jih izkoristite. Pričakujete lahko spodbudo v svoji karieri.

Lev
Kar se dogaja v znamenju Ovna, je dobro za vas, poleg tega sta na ta dan Merkur in Saturn v konjunkciji, kar pomeni nasvet – in to vam daje veliko energije, od vas pa je odvisno, za kaj jo boste uporabili.

Devica
Vprašati se morate, za kaj trenutno najbolj potrebujete srečo. Konstelacija pravi, da nanjo lahko računate na področju porabe: nekaj bo cenejše ali pa boste to dobili zastonj.

Tehtnica
Vaše ljubezensko življenje oživlja: če ste samski in se zdaj z nekom srečujete, bi to lahko bila poroka. Če ste v razmerju, bi lahko postali resni, celo zaprosili za roko.

Škorpijon
Na področju dela bi lahko občutili srečo, kar lahko pomeni ne le službo, temveč tudi druge obveznosti. Vprašati se morate, ali v njej uživate in ali jo imate radi?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Strelec
Ta dan ste polni življenjske radosti, zato se splača srečo zapeljati s kakšno loterijo – vendar je pomembno, da vanjo verjamete. Lahko se lotite tudi srečnega podviga.

Kozorog
Ne marate sprememb, razen če se zgodijo tiho in počasi. Čeprav ne manjka razburjenja, boste pozdravili srečo pri premoženjskih zadevah in zadevah sorodnikov.

Vodnar
Danes boste imeli srečo pri potovanjih, študiju, izpitih, pogajanjih in trgovini. Zelo pomembno je, da veste, kaj je za vas v tem trenutku pomembno; in da ste optimistični!

Ribe
Za vas lahko kombinacija poveča vaše dohodke: na ta dan lahko dobite dodaten denar. Vprašanje je, ali boste Fortuni dali priložnost: danes se splača sodelovati v igri na srečo ali loteriji!