Oldal kiválasztása

V pranje razpršite pecilni prašek in boste verjeli!

Ta super praksa je prava vrhunska nagrada, poleti pa skoraj vsi dobijo oblačila, še posebej oblačila vašega otroka, zamegljena. Lahko uporabite drago sredstvo za odstranjevanje madežev, vendar lahko naredimo veliko bolje!

Zberite zavese, ki jih želite pobeliti, vendar so že porumenele, s svojimi peresanimi oblekami svetle barve jih pospravite, v detergent dodajte 1 paket pecilnega praška in uživajte v čudovitih rezultatih, ko bo pranja konec!

Fotó: pixabay.com

Tu ga ni! Nekaj ​​odličnih praks, ki jih lahko poskusite!

  1. Super lahko pranje

Škatle s hrano so pogosto razbarvane in jih pogosto ne odstranjujemo z ročnim ali strojnim pranjem. Primite limonino rezino na pol, jo solite, nato pa podrgnite notranjost škatle.

  1. Dišeč odtok

Tudi če ni zamašen, lahko še vedno pusti neprijeten vonj. Brez problema, soda bikarbona pomaga! Potresemo ga po odtoku s 3-4 žlicami, nato speremo: čudovito nevtralizira vonjave.

Nadaljujmo, okreni stranico!

  1. Hitra pomoč na tleh

Če vam na tleh zmanjka olja ali spustite jajce, je nadležno, ker se zdi, da bi ga neskončno delo pobrali. Potresemo po moki, počakamo, da moka vpije vlago, nato pa lahko zbrano snov preprosto poberemo s tal in jo z nekaj potezami obrišemo.

  1. Zbogom sled likalnika!

Če ste slučajno nekoliko zažgali svoja najljubša oblačila z likalnikom, hitro zgrabite kovanec! Kovanec zdrgnite z obrito polovico in nežno drgnite zgoreli del, kar odstrani zgorela vlakna in odkrije nepoškodovane. Nato prenesite obleko.