Oldal kiválasztása

UNIČUJUČA NOVICA: EDINA HČI ELVISA PRESLEYJA, LISA MARIE PRESLEY, JE MRTVA

Edini otrok legendarnega pevca je bil star 54 let. Vzrok smrti Lise Marie Presley ni bil objavljen, a po poročanju medijev se ji je morda ustavilo srce.

Lisa Marie Presley, edina hči Elvisa Presleyja, je umrla v starosti 54 let, je BBC poročal o porazni novici.

Novico o pevkini smrti je sporočila njena mati Priscilla Presley.

S težkim srcem moram sporočiti novico, da nas je zapustila moja čudovita hči Lisa Marie. Bila je najmočnejša, najbolj strastna in najbolj ljubeča ženska, kar sem jih kdaj poznal
– povedal je.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vzrok smrti njene hčerke ni bil objavljen, vendar so morali Liso Marie Presley v četrtek odpeljati v bolnišnico, potem ko se ji je doma ustavilo srce. TMZ razume, da so pevko morali oživljati in ji dati injekcijo epinefrina, ki je rešila življenje, da bi se njen srčni utrip spet pospešil.

Hči Elvisa Presleyja se je nazadnje v javnosti pojavila v torek zvečer, ko se je udeležila podelitve zlatih globusov, kjer je Austin Butler prejel nagrado za najboljšega igralca v komediji/glasbenem filmu za nastop v filmu o njenem očetu.

Lisa Marie je bila Elvisova edinka, sama pa je mati treh otrok, med katerimi je tudi igralka Riley Keough. Lisa Marie je leta 1968 šla po očetovih stopinjah, začela glasbeno kariero in izdala tri albume.