Oldal kiválasztása
News

TUKAJ SO 3 NAJBOLJ NADLEŽNA ZNAMENJA: BODITE PREVIDNI Z NJIMI, ČE SEBI ŽELITE DOBRO

Čeprav naše osebnosti ne določa le naš horoskop, obstajajo znaki zodiaka, zaradi katerih vsak spleza po steni. Pokažemo, nad kom se ljudje največ pritožujejo in zakaj.

Res je, da je vsak posameznik individuum, a določene lastnosti lahko dolgujemo tudi svojemu zvezdnemu znamenju. Obstajajo ljudje, ki znajo s svojimi navadami do skrajnosti razjeziti okolico – ne da bi to bil njihov namen. Ne glede na to, ali gre za sodelavca, družinskega člana, prijatelja ali partnerja, ljudje, rojeni pod določenimi znaki zodiaka, v vsakdanjem življenju počnejo sicer neškodljive stvari, ki dajo vsakomur misliti. Po astrologiji so ti trije najbolj nadležni od vseh.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devica
Rad ima red, ima manijo organiziranosti, učinkovitosti in preglednosti, kar je lahko na delovnem mestu z vidika učinkovitosti zelo dobro, a se pogosto ne zna ustaviti. Ker je maksimalist, ko nekdo stvari ne naredi tako, kot je načrtoval, znori; poleg tega je izjemno občutljiva osebnost in si kritiko jemlje k srcu. Pogosto ga ne zna ugasniti niti na dopustu. Hkrati je dobronameren in želi pomagati vsem, zato bi bilo kruto, če bi mu podrgnili pod nos, da je nadležen. Ponavadi je dobra taktika s strani okolice, da mu dajo naloge in prosijo za pomoč, tudi pri majhnih stvareh.

Bik
Ljubi zemeljske užitke: udobje, drage stvari, okusno hrano. Je mirnega, nežnega značaja, a če ga potisnejo iz cone udobja, postane nervozen in se težko umiri. Najbolj pa zna ujeziti okolico s svojo trmo, kajti če se nekaj zamisli, drugače ne more biti – naj gre za nalogo v službi ali organizacijo dopusta, če ima bik drugačno idejo, vztrajati pri svoji resnici do skrajnosti . Žal se je z njim tudi težko prepirati, saj je v tem primeru, kot bi se pogovarjal s steno – težko poslušaš protiargumente, nanj pa ne moreš z ničemer vplivati.

Rak
Čustveno, občutljivo zodiakalno znamenje, ki živi in umira za svojo družino in prijatelje, in v njem ni zlobe. Če ga kdo nekaj prosi, to stori brez besed, ves čas razmišlja o tem, ali so ljudje okoli njega zadovoljni, svoje potrebe pa potisne v ozadje. A ker je zelo občutljiv, ga lahko že najmanjša kritika smrtno užali. Zato si okolica čez nekaj časa ne upa več reči ničesar, tisti, ki živijo z njim, pa se pogosto počutijo, kot da bi morali nenehno hoditi po jajčnih lupinah. Hkrati ljudje v znamenju raka ne zamerijo, če so užaljeni, hitro prebolijo slabe občutke, saj so navezani na svoje bližnje.