Oldal kiválasztása

TO JE SPOROČILO VAŠEGA ANGELA VARUHA ZA SEPTEMBER: SLIŠITE GA JASNO!

Angeli nas varujejo, vodijo in zdravijo vse življenje. Tukaj je, kaj vam sporočajo ta mesec! Tukaj je angelski horoskop za september.

Prisotnost vašega angela varuha je zdaj zelo močna. Upoštevajte njegovo sporočilo. Poglejmo, kaj nam sporočajo znamenja za september!

Oven
Vaš angel varuh vas prosi, da mu sporočite vse svoje skrbi in strahove, on pa jih bo prenesel v nebesa. Bodite odprti, zaupajte v previdnost in sprejmite nebeški dar z odprtim srcem! Preobilje se bo kmalu pokazalo v vašem življenju v fizični obliki.

Bik
Vaš angel varuh vas prosi, da ljubezen in svetlobo, ki ju imate v sebi, delite s tistimi, ki so dovzetni! Predstavljajte si, kako vaša ljubezenska energija teče k tej osebi ali situaciji v vašem življenju. Angeli vam bodo vašo nesebičnost vrnili.

Dvojčki
Zdaj je čas, da odprete svoje srce ljubezni, da se boste lažje povezali z drugimi, videli dobro v svetu in s čistim srcem pomagali drugim. Septembra se vse, kar dajete, vrača k vam, bodite odprti za sprejemanje, to vam prinaša posebno srečo.

Rak
Na vašo prošnjo za pomoč bo odgovoril vaš angel varuh. Opazujte pomoč! Angeli nenehno puščajo znamenja, da bi vam pokazali pot. Lahko so oblikovani tako, da slišite besedilo ali pesem na radiu ali vidite znak na cesti, samo bodite pozorni in opazujte! Bodite pozorni na znamenja, ki bi vam lahko dala odgovore na vaša vprašanja.

Lev
Ko se pojavi težava, se pomoč pogosto pojavi v preobleki. Običajno zato, da bi vas rešila iz neke življenjske situacije ali trenutnega stanja. Ko prosite za pomoč svojega angela varuha, nebo morda ruši staro delovanje, da bi naredilo prostor novemu. Čas je za spremembo.

Devica
Vaša sposobnost zdravljenja, s katero so vas nebesa obdarila, je zdaj potrebna. Izlijte ljubezen iz svoje notranjosti! V domišljiji si oglejte, da je vse rešeno, nato se zahvalite angelom za zdravljenje in se jim prepustite. Zaupajte v njihovo pomoč!

Tehtnica
Vaše molitve bodo uslišane. Če ste bili v zadnjem času neodločni, ker ste od angelov pričakovali kaj drugega, boste presenečeni, da se je vse izšlo. Odgovori prihajajo v obliki slutenj, ki vas vabijo z novimi možnostmi. Nenadoma se vam porajajo nove ideje in misli.

Škorpijon
Vedite, da si zaslužite vso pomoč, ki jo lahko dobite od nebes. Vaš angel varuh samo čaka na vašo prošnjo. Če molite ali meditirate, razume, da se obračate nanj, saj sliši vaš notranji glas. Bodite odprti zanj in sprejmite njegovo vodstvo.

Strelec
Prehajate skozi spremembe in vaš angel varuh vam pri tem pomaga. Prisoten je in opazuje vsako fazo vašega razvoja. Zaupajte mu in verjemite, da je vsak trenutek popoln sam po sebi. Angeli vedno skrbijo za vas in vedno bodo.

Kozorog
Vaš angel varuh vam pravi, da pred kakršno koli odločitvijo poslušajte svoje srce. Le tako boste v sozvočju z naravo in uresničili svojo življenjsko usodo. Zaupajte si in ohranite mirnost, da boste lahko srečno nadaljevali svojo pot.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vodnar
Zagotovite nebesom, da je vse, kar počnete, z njihovim blagoslovom. Vprašanja, ki so vam bila nejasna, se lahko razjasnijo. Stvari bodo postale jasne in vas napolnile z veseljem. Bodite hvaležni in pomagajte drugim, saj je v vas velika moč – to vam za september sporoča vaš angel varuh!

Ribi
Bodite prepričani o svojem uspehu! Vaš angel varuh vam stoji ob strani in vas bo podpiral na vsakem koraku. Karkoli si želiš v zasebnem življenju, pri delu ali denarju, ti bo septembra pomagal doseči cilje!

Vir: astronet.hu