Oldal kiválasztása

To je pripovedovalo o nesramnih, zelo bolnih stvareh o njeni bivši Halle Berry

53 letna slavna mama se je že večkrat znašla v težavah z očetom.

Halle Berry trdi, da je njen bivši Gabriel Aubry imel “krvokrunski zlorabljaj ” z enim od družinskih članov in ga “psihološko zlorabil iz rasističnih razlogov” nju. Vse to je bilo razkrito na novo odkritega pravnega dokumenta po spopadu nekdanjega para iz leta 2011. Aubry in Berry se ločita zaradi skupne hčerke.

Zveza Berry in Aubry se je začela leta 2005, njuna hči Nahla pa se je rodila leta 2008. Igralka je svojo bivšo obtožila, da je zanikal, da je bila njuna hči polkrvna, ker je rasist.

Igralka trdi, da je njen bivši z incestno zvezo uničila tudi njihovo spolno življenje, saj sta le trikrat na leto spala drug z drugim. Očetovega otroka je obtožil tudi, da nima nezdravljenih duševnih težav, kot sta depresija in tesnoba.

Fotó: pixabay.com

Halle Berry se je leta 2011 z Nahlo želela preseliti v Francijo, da bi živela s svojim takratnim partnerjem Olivierjem Martinezom, vendar so sodniki njeno prošnjo zavrnili. Takrat sta se Aubry in Martinez borila v igralkinem domu. Oba sta bila hospitalizirana – piše Daily Mail.