Oldal kiválasztása
News

TO JE PRAVA KARMA, TUKAJ SO 4 ZNAMENJA, KI SO JIM NEBESA DODELILA VELIKO NALOGO

Vse več ljudi verjame v naloge iz preteklosti. Če sprejmete, da ste imeli več preteklih življenj, vam bodo vsa vaša ponovna rojstva dala izkušnje za prihodnost. Zlasti za ta štiri zvezdna znamenja to velja zelo resno.

Karmična astrologija si pri analizi horoskopa prizadeva najti tudi karmične razloge za glavne motive sedanjega življenja. Če razumemo razloge, lažje sprejmemo svoj trenutni položaj in imamo več moči za soočanje z življenjskimi izzivi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Karmični horoskop bika
Premoženje in materialnost sta pomembni vsem bikom, zato imate tudi vi radi materialne dobrine, veliko predmetov zberete in jih kopičite. To je vaša usoda, saj je bilo v preteklosti vaše družine na neki točki nekaj izgubljeno in vaša usodna naloga je, da nadomestite izgubo. Vendar pa vas lahko v mnogih primerih hkrati tudi priklene na vse to, kar že imate. Pride čas, ko se nepričakovano vprašate: čemu je vse to namenjeno? Takrat ste pripravljeni stopiti onkraj poti, na katero vas je usmerila vaša karta, se naučiti, kaj je odpuščanje, in spoznati, kaj je v vaši sedanjosti resnično pomembno.

Karmični horoskop leva
Levi so čudoviti ljudje. Astrologija pravi, da so povezani s Soncem. Vaša usoda je, da sijete, izžarevate, skoraj vsak dan prinašate svetlobo in veselje v življenja drugih. Kot ognjeno znamenje imate za to tudi neizčrpno moč. Vendar se vsak lev občasno vpraša: kdo sem? Za Leva pomeni, da se zave, da igra vlogo: lepo in pomembno vlogo, a vseeno vlogo. Pomembno je, da potem postanete pomembni, da živite v skladu z lastnimi moralnimi standardi.

Karmični horoskop tehtnica
Tehtnica je neverjetno občutljiva in takoj začuti, ko se poruši ravnovesje med ljudmi v njeni okolici. Ste spravljivec, kar morda izvira iz vašega otroštva, ko ste poskušali zgladiti nesoglasja v svojem okolju. Zelo slabo prenašate konflikte – vendar se brez njih ne morete postaviti zase … V vašem življenju bo napočil trenutek, ko se boste postavili zase in ugotovili, da se nič ne zgodi, če stvari za nekaj časa postanejo neusklajene. Naučite se reči ne – to naj bo vaša naloga.

Karmični horoskop vodnarja
Vodnar se bori proti uniformiranosti, zavzema se za individualnost in edinstvenost. Vaša želja po svobodi je neizmerna, želite se osvoboditi okovov družbenih omejitev. Razlog za to se skriva tudi v preteklosti, v nekem obdobju je bil v vaši družini morda zadušen vsak poskus novosti, vsaka želja po svobodi. Vodnar je vedno pripravljen na skok, vedno ga je strah, da bi izgubil svobodo. Ko enkrat pustite preteklost za seboj, pa spoznate, da niste v nevarnosti. Takrat se lahko harmonično povežete z drugimi.