Oldal kiválasztása

Ti znaki kažejo, da vaš partner ni več zaljubljen vate

Se vam zdi, da vaša zveza ni več takšna, kot je bila včasih? Kateri so znaki, da je odnos med vami stopil na pot hladnosti?

Hlad je težka stvar. Še posebej je vredno klofuto, da vaš partner očitno ni več zaljubljen vate, če ljubezen vseeno ne izgine. Kako veste, da se je plamen med vama ugasnil? Kdaj morate posebno pozornost posvetiti reševanju odnosa s iskrenim pogovorom, zmenki ali celo zabavo?

Potrebujete preveč dodatnega časa
Jasen znak mrzlice je, ko morate nenadoma vse pogosteje delati nadure in svoj prosti čas namesto sebe preživeti ločeno od sebe. Predvsem pa se želite znajti brez sebe in če boste s tabo naredili skupni program, boste to doživeli kot nekakšno uslugo, nalogo. Če nekaj prosite, je pripravljen to storiti le z velikim vzdihom. Od komunikacije se tudi umakne, ne kliče, ne piše in pogovor je omejen na reševanje praktičnih problemov, komaj se vpraša, kako si in kakšen dan si bil.

V zvezi se počutite brezupno
Moški običajno iščejo rešitev problema. Če ste očitno obupali nad reševanjem svojih težav in se spraševali, ali se sploh splača narediti celoto, je ta dolgčas jasen pokazatelj hladnosti. Če se prepirate, vas vse manj zanima iskanje rešitve, sprostitev strupa in nato durenje, vendar vas nobene konstruktivne ideje ne zanimajo. Vendar se nanaša tudi na fazo prehlada, ko se izognete konfliktom, ker se neradi lotite te neprijetnosti, tako da lahko pri nekaterih spornih vprašanjih sklenete kompromise.

Zagotovo znak hladnosti: če moraš za to poskrbeti z vsem
Če opazite, da boste skoraj morali hoditi po jajčnih lupinah, ker bo sicer takoj prišlo do prepira, je verjetno, da je povezava zašla v umivalnik mraza. Dokler je moški zaljubljen, lahko odpušča vaše napake. Če ste se po drugi strani že zaljubili vase, vas kar naenkrat začne živcirati vse, kar počnete. Če se po drugi strani z vami pogovarjate z žaljivim tonom, vas ponižujejo, vpijejo ali celo udarijo, nočete popraviti razmerja, ampak pobegnite!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Seks je med vama prenehal
V dobrih odnosih obstajajo tudi začasna obdobja brez seksa, a če v platonskih odnosih živite le od nekdaj, se je vredno vprašati, ali mraz ne stoji za situacijo. Če še naprej zavračate svoje romantične pristope, naj bodo to ideje za zmenke ali romantičen seks, začnite sumiti, da to ni normalno! Dobra novica je, da če se o temi lahko iskreno pogovorite, upanje še vedno obstaja.

Zaščitite svoj telefon
Če svoj telefon nenadoma skrijete ali se z njim redno odpravljate, tako da ne vidite, s kom komunicirate, morda niste zadovoljni s tem, kar vidite v klepetu. To pomeni, da je na sliko vstopila druga ženska. Najbolje je, da ga odkrito vprašate, kaj se dogaja, če zanikate, boste še vedno videli, da vam laže.

Hlad vas naredi sebičnega
Če naenkrat vaši interesi sploh niso pomembni, samo zato, da bi se počutil dobro, bi lahko med vami zlahka nastale velike težave. Kajti če mu vaši vidiki sploh niso več zanimivi, velja samo za neprijetno kolumno, ne pa za del njegovega življenja. Prav tako je lahko zgovorni znak hladnosti, če se vam spektakularno dolgočasite, v resnici ne načrtujete prihodnosti in vas niti najmanj ne skrbi, da vas je nerodno obžalovalo.