Oldal kiválasztása

TI 3 ZNAKI SO BLAGOSLOVLJENI Z ANGELSKIM HOROSKOPOM ZA MAJ

Angelski horoskop za maj prinaša izjemne priložnosti. Ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga, in tisto, kar ste končno izpustili, nadomesti nekaj novega. Vaš angel varuh vam je lahko pri vsem tem v eterično pomoč, vas zanima, kaj ima ta mesec pripravljenega za vas?

Sredi meseca Jupiter, planet velike sreče, spremeni znamenje, kar pomeni začetek novega obdobja za vse nas. To obdobje zaznamujejo predvsem pozitivni dogodki in s pomočjo svojega angela varuha boste lahko našli prijetnejšo plat življenja. Kaj to pomeni? Berite med vrsticami!

Oven
Obstajajo ovire in težave, vendar je angelska pomoč na poti, le potrpite, dokler ne prispe v vaše življenje. Posebna srečna naključja vam bodo zdaj priskočila na pomoč! S svojim dobrim zgledom drugim pokažite vero in upanje, angeli pa vam bodo olajšali pot.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Bik
Vaš angel varuh vas prosi, da mu zaupate – če boste z odprtim srcem sprejeli njegovo podporo, vam bo pomagal premagati ovire in doseči cilje. Maja se bodo te močne, koristne energije manifestirale v vašem življenju. In tokrat jih lahko uporabite! Bodite hvaležni!

Dvojčki
Maj vam prinaša odlične priložnosti! Vaš angel varuh vam pomaga, da jih kar najbolje izkoristite. Od vas zahteva, da še bolj premaknete svoje meje. Če nekaj ni primerno za vas – recite ne. Če imate drugačen cilj – opredelite ga. Trenutno so okoli vas zelo pozitivne energije, ki vam vse pomagajo!

Rak
Pomembne lekcije in izkušnje se dogajajo v vaši sedanjosti. Vsekakor se boste iz nastale situacije veliko naučili. Izkušnje, doživljanje so tiste, ki vas dvigujejo in služijo vašemu duhovnemu razvoju. Sprejmite jih s hvaležnim srcem.

Lev
Maja vas bo vaš angel varuh spremljal na vsakem koraku in vam pomagal, ko boste naleteli na ovire. Podpiral vas bo, da boste vedno govorili svojo resnico in izrazili svoje mnenje. V vsaki situaciji se postavite zase!

Devica
Vaš angel varuh želi, da se odprete radostim življenja. Sreča je del vašega božanskega poslanstva. Neradi prosite za pomoč, morda imate občutek, da si dobrega ne zaslužite ali da bi nebeško pomoč sprejeli od nekoga drugega. Toda v nebesih je znano le obilje, v pomanjkanje pa verjamejo le ljudje, ki verjamejo v pomanjkanje. Oblikujte svoje želje!

Tehtnica
Angeli vam bodo pomagali, da boste zapeljali z utečenih poti in doživeli nekaj novega. To vam bo tudi pomagalo, da boste preteklost videli v drugačni luči in si na novo razlagali stvari. Angeli vas blagoslavljajo s posebnimi predlogi. Vse se bo postavilo na svoje mesto, tako da se boste lahko resnično osredotočili na prihodnost.

Škorpijon
Vaš angel varuh vam pošilja energije miru. Prehajate skozi zelo hektično obdobje, a da bi videli, kako dobro se stvari odvijajo, morate nekoliko upočasniti. Prenehajte s hitenjem! Ustavite se in se ozrite naokoli, da vidite, koliko blagoslovov vas obkroža nebo.

Strelec
Kaotične situacije v vašem okolju so postale nekoliko bolj intenzivne. Angeli vam zdaj pomagajo, da boste znali dajati drugim iz vere in zaupanja, ki vas napolnjujeta! Strelec ima zdravilno moč in z njeno uporabo pri drugih se bo blagoslov vrnil k vam.

Kozorog
Vaš angel varuh vam sporoča, naj vas ne skrbi, vaše molitve so bile uslišane. Doživite lahko izkušnje, ki bodo razblinile vaše strahove in vas preplavile z energijo zaupanja. Razumeli boste, da se ni treba ničesar bati, in ljubezen vas bo objela.

Vodnar
V zadnjem času se v vašem srcu dogaja sprememba, ki premika vaše življenje v pozitivno smer. V vašem življenju deluje zakon privlačnosti in privlačite nove priložnosti za srečo. Vaš angel varuh vas poziva, da ste zdaj prilagodljivi in z odprtim srcem sprejmete vsak preobrat v svojem življenju.

Ribi
V tem znamenju ste pravi delavec svetlobe in vaš angel varuh bdi nad vašim božanskim poslanstvom. Ker sledite svojim notranjim vzgibom, se lahko pogosto počutite osamljene in drugačne od drugih. Verjemite, nikoli niste bili in nikoli ne boste osamljeni. Ko začutite željo po spremembi okoliščin, vas vaš angel varuh verjetno poskuša usmeriti k vašemu življenjskemu namenu in poslanstvu.