Oldal kiválasztása

TEDENSKI HOROSKOP: STRELEC IN DEVICA DOBITA TEŽKO LEKCIJO, KOZOROG LAHKO VSE PREOBRNE

Prvi junijski dnevi so lahko čas močnih čustev, vendar ne za vse.

Tedenski horoskop za Ovna (21.03 – 20.04.04)
Zvezde vam obljubljajo sentimentalen teden. Velikokrat boste imeli občutek, da se starate ali da je morda z vami nekaj narobe. Vendar to ni res. V četrtek in soboto čudoviti koti planetov v vašem vodnem znamenju simbolizirajo ganljive dogodke. Prvi konec tedna v juniju ne bo le ganljiv, temveč tudi živčen zaradi polne lune. Bodite previdni! – pravi Astronet.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tedenski horoskop za Bika (21.04-05.20.)
Nebesni procesi nakazujejo, da vas čaka nekaj pomembnih informacij. Potovati morate z odprtimi očmi in ušesi. 1. in 2. junija bo na nebu nekaj težavnih kotov svetlobe, ki nakazujejo, da bi vas lahko nekdo spravil iz tira. S tem se boste morali spopasti ta konec tedna. Če se ne želite zlomiti, se morate sprostiti.

Tedenski horoskop za Dvojčke (21.05-06.21)
Ta teden boste dobro začeli: v ponedeljek in torek bo nekaj nadvse lahkih kotov, ki vas bodo navdušili. Znanje boste vsrkali kot goba. Prvi junijski dnevi pa že obetajo, da bodo optimistični. Po eni strani lahko pri delu naletite na ovire, po drugi strani pa vas čakajo dobre novice glede denarja. V nedeljo, na dan polne lune, bodite zelo previdni!

Tedenski horoskop za Raka (22. 6. – 22. 7.)
Urejanje je dobro za vašo dušo. V četrtek in soboto bodo na nebu ugodna ozvezdja.

Tedenski horoskop za Leva (07.23-08.22)
1. in 2. junija bodo na nebu napeti aspekti, v dveh dneh bo kar pet težkih aspektov. Dobro se boste odrezali, če ne boste ničesar ali nikogar jemali preveč resno. Konec tedna vodna prevlada omili razmere in prinese olajšanje vam in ljudem okoli vas.

Tedenski horoskop za Devico (08.23-09.22)
Na binkoštni ponedeljek bo prišlo do opozicije med Luno in Neptunom, ki nakazuje nevarnost konfliktov. Razburilo vas bo, da druga stran zamegljuje. Sprejmite, da je to njegova taktika, in ne silite v to! Nesporazum bo lažje razčistiti naslednji dan. Po tem se boste ukvarjali z ljudmi, ki se obnašajo na sentimentalen način. Morda se vam bo zdelo, da pretiravajo, vendar verjemite, da jih to ne bo spremenilo. In tudi vi ne…

Tedenski horoskop za Tehtnica (23.09.-22.10.09)
Ta teden se bo začel odlično. Uživali boste ne le v prostem dnevu, temveč tudi v super lahkih kotičkih. V vašem življenju zdaj vse poteka gladko. Vendar pa preostanek tedna ne bo tako gladek. Z ljudmi, s katerimi se boste srečevali, boste morali ravnati zeleno.

Tedenski horoskop za Škorpijon (10.23-11.22)
Končno lahko prevzamete pobudo. Ponedeljek in torek sta namenjena sestankom, četrtek in sobota pa razjasnitvi čustvenih zadev. Na vseh področjih vas čakajo blagoslovi. Pomagajo vam konstelacije, ki zagotavljajo uspeh. Zlasti če so vaši nameni jasni. Pazite, kako med pogovorom iztegnete roko ali pogledate drugo osebo v oči! S tem pošljete pomembno sporočilo naprej in nazaj. To je vredno vzeti resno…

Tedenski horoskop za Strelec (11.23-12.21)
Spet boste ugotovili, da vaše navdušenje in iskrenost ne navdušujeta vseh. V ponedeljek, četrtek, petek in nedeljo boste zaradi malenkosti in prozornih iger ljudi doživeli razočaranje. Poleg tega je v nedeljo dan polne lune, ki vas lahko prizadene do srca, saj vas oseba, ki vam je blizu, poskuša „preslepiti”. Morda se ne boste mogli nadzorovati…

Tedenski horoskop za kozoroge (12.22-01.20)
V ponedeljek boste v mislih oblikovali, kaj boste v torek povedali svojemu šefu ali sodelavcu. Naj bo tako, saj je čas, da položite karte na mizo. In upravičeno pričakujete, da bo tudi on storil enako. Bodite pripravljeni na to, da bo vaše vedenje presenetilo drugo osebo. Vendar pa je njegova reakcija njegova odgovornost. Junij se začne s čustvenimi konstelacijami. To bo omehčalo tudi najbolj trda srca. Tvoje in vseh drugih…

Tedenski horoskop za Vodnar (21.01-02.18.)
V dveh dneh bo na nebu pet težkih svetlobnih kotov, ki vam bodo povzročili glavobol, če se boste držali svoje resnice. Seveda se lahko upravičeno vprašate, česa se še lahko držite? Prvi konec tedna v juniju lahko prevlada vode odplakne konflikte, dobesedno in v prenesenem pomenu.

Tedenski horoskop za Ribe (19.02-03.20.)
V začetku tedna morate uporabljati zdravorazumske argumente, če ne želite, da vas nasprotna stran spravi ob živce. Dobro zastavljeno vprašanje lahko privede do zmagovalnega položaja. Postavite vprašanje, ki bo drugi osebi preprečilo, da bi pridobila prednost!