Oldal kiválasztása
News

Tako okrepite svoj imunski sistem proti koronavirusu

Ti triki veliko pomagajo pri preprečevanju tega.

Koronavirus je zastrašujoč in nevaren, vendar predvsem zato, ker ne pričakujemo, da bodo cepiva največja obramba še, ampak zato, ker se lastni imunski sistem bori proti bolezni. Pravzaprav je za naše zdravo telo najbolje, da okužbo prepreči sama. Ni pomembno, ali se človek okuži, moč njegovega ali njenega telesa, da se brani, saj lahko celo blagi simptomi premagajo katero koli bolezen.

Zbrali smo, kaj morate uporabiti za obrambo in kaj lahko naredite za izboljšanje obrambnih sposobnosti telesa.

ilsutracija
Fotó: pixabay.com

Vitamini
Ključnega pomena pri preprečevanju je, da telo napolni rezerve vitamina C, vitamina D, poleg pravilne prehrane z elementi v sledeh, minerali in vitamini pa zdaj uporabljajte vitaminske komplekse in multivitamine za prehranske dodatke.

Naravna protivirusna zeliščna mešanica
Kapljica ehinaceje, alkoholna raztopina zelišč, ki lahko odlično pomaga pri preprečevanju in boju proti virusom, lahko naredi čudeže. Na voljo je od več proizvajalcev v drogerijah in lekarnah, vsekakor pa se vam splača kupiti in kapljice zaužiti večkrat na dan, kot je priporočeno. Kapljice grenivke prav tako dobro delujejo. Dobro narediš, če ga dobiš.

Najboljše protivirusne rastline
Bodite doma z obilo česna, ingverja, limonske trave. Če je mogoče, zaužijte nekdanje surove. Hren in med sta odlična spremljevalca v težavah, uporabljate pa ga lahko v različnih oblikah. Da ne omenjam, da je hren tako ali tako skoraj bistven del prihajajoče velikonočne noči.

Čaji
Poleg že omenjene limonske trave, kamilice, lipe, črnega bezga, šentjanževke zdaj v sezoni igrajo veliko vlogo, poleg tega, da so okusne, pomagajo okrepiti vaš imunski sistem, pomagajo ubiti viruse in pomagajo zmanjšati vsa vnetja v telesu. .