Oldal kiválasztása

Starši so se že prej poročili zaradi svojega smrtno bolnega sina

Obstaja nekaj več dirljivih stvari, ki jih lahko starš stori za srečo svojega otroka.

V Angliji živi Hannah Colishaw in njen partner Henry Matthews sta rojstni dan pospešili za šest mesecev njuno poroko, ker je srednji od trije njunih otrok ima neozdravljivi rak in verjetno ne bi diživel da njegovi starši poročijo, če bi poroko ohranili naslednje leto – piše Fox News.

8-letnemu Ethanu so leta 2016 diagnosticirali raka na možganih. Fant je doživel več reševalnih operacij in kemoterapije, zato so ga zdravniki januarja 2017 razglasili za ozdravljenega. Žal pa se je tumor ponovil sredi letošnjega leta in napadel Ethanovo hrbtenico, njegovo stanje pa se je neverjetno poslabšalo. Po mnenju strokovnjakov deček na novoletni večer morda ne bo več živel.

Kot rezultat novice so zlomljeni starši brez razmišljanja sporočili datum svoje poroke, saj so si absolutno želeli, da bi bili vsi trije njihovi otroci na slovesnosti.

Fotó: pixabay.com

„Nekaj prihodnjega poletja smo se želeli poroko, a smo zaradi uničujočih novic zmenili datum. Naša družina in prijatelji so se zelo potrudili, da bi bila poroka čudovita, tudi v tako malem času. Bilo je zelo ganljivo, da so vsi trije moji otroci stali pred oltarjem. Nikoli ne bom pozabila tistih trenutkov, ko sem živa.”

-je Hannah Colishaw povedala za agencijo SWNS.