Oldal kiválasztása

Starša sta se zgrudila: v jarku se je utopil 8-dnevni fant dvojček

Osemdnevne dojenčke je skupina zveri ugrabila iz hiše. Policija je začela preiskavo, potem ko je ugotovila, da je materina zgodba neverjetna.

Nenavaden napad živali je razbil družino v Thanjavurju v Indiji.

26 letni R. Buvaneswari je poročal, da je ravno uporabljal njihovo zunanje stranišče, ko mu je skupina opic podrla strešnike iz hiše in nato ugrabila 8 dnevne otroke dvojčke.

Zahvaljujoč sosedom je bil eden od ugrabljenih dojenčkov izterjan, toda njegovemu bratu se je potem izgubil sled. Sčasoma so drugega dojenčka našli mrtvega v jarku, ki obkroža palačo Thanjavur.

“Takoj, ko so poročali o incidentu, smo prihiteli na kraj in začeli iskati drugega otroka. Sčasoma so otroka odkrili v jarku” – je povedal nadzornik S. Chandramohan.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Trditve matere se ne ujemajo z namigi na telesu dvojčka
Modri plašči so odredili obdukcijo trupla dvojčkov novorojenčka, saj nekateri detektivi niso bili povsem iskreni glede materine zgodbe. Njihovi dvomi temeljijo predvsem na dejstvu, da na telesu pokojnega otroka ni bilo znakov napada živali – piše Crime Online.

Mimogrede, to ni prvi napad opic na dojenčke. Pred tem so iz indijske vasi ugrabili tudi novorojenčka, ki so ga kasneje našli mrtvega v globini vodnjaka.