Oldal kiválasztása

STARODAVNE SKRIVNOSTI HEBREJSKEGA HOROSKOPA, ZDAJ VAM JIH POMAGAMO RAZVOZLATI

Kaj je hebrejski horoskop in kaj pomeni za vas? Zdaj je vse to razkrito!

Nikomur ni treba poznati tradicionalnega evropskega ali kitajskega horoskopa, a le redki ga poznajo, drugi sistemi horoskopov pa vam lahko pomagajo, da se približate sebi. Kot je na primer hebrejski horoskop, ki je prav tako dvanajstdelni in konča cikel v letu, vendar čas rojstva namesto z znamenji povezuje s plemeni, poleg tega pa je popolnoma usklajen s prazniki in meseci, v katere so umeščeni. Zdaj vam bomo s pomočjo Astroneta pokazali, kateremu plemenu pripadate po hebrejskem horoskopu in kaj je značilno za vas.

Hebrejski horoskop
Juda (21. marec-20. april)
Jud pomeni ‘hvaliti, zahvaljevati se’, njegov simbol pa je lev. Kot pripadnik tega znamenja svoje mesto v svetu določate z navajanjem stvari, občutkov in dejstev. Ste odločni in pogosto požrtvovalni, pošteni in iskreni ter vedno poveste, kar je treba povedati.

Yishakhar (21. april-21. maj)
Za vas sta značilni močna intuicija in visoka stopnja racionalnosti. Rodili ste se kot čustvena, globoko čuteča in dobrodušna oseba, ki vedno pomisli na posledice svojih dejanj. Ste previdni in odločni, neredko prevzamete kakšno svetovalno vlogo v podjetju.

Zebulon (22. maj-21. junij)
Sposobnost napredovanja je vaša last. Napredek, gradnja in duhovna zrelost so za vas najpomembnejši. V skladu s tem imate hiter razum v kombinaciji s širokim zanimanjem, zaradi katerega se pogosto dolgočasite in vas žene, da bi svoje življenje usmerili v novo smer. Zato ste prilagodljivi na spremembe.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ruben (22. junij-23. julij)
Vzhajajoče Sonce je vaš simbol, vaša sposobnost je videti. Imate veliko domišljijo in ustvarjate povezave, ki jih drugi ne morejo. Odzivate se instinktivno, vendar se pogosto ujamete v past svojih strahov. Na srečo pa vas lahko moč ljubezni pripelje na “svetlo”. Ste zadržana, nežna duša z globokimi čustvi.

Simon (24. julij-23. avgust)
Pomen njegovega imena je “poslušanje”, znamenje je povezano s sposobnostjo slišati. Poslušanje in pomoč drugim sta za vas še posebej pomembna. Odlikujejo vas modrost, skrbnost, empatija in sočutje. Vedno opazite, ko nekdo okoli vas potrebuje pomoč.

Gad (24. avgust-23. september)
Vaše ime pomeni srečo, vaša sposobnost pa je delovanje. Kot pripadnik tega znamenja je vaša naloga, da stvari premaknete z mrtve točke. Odlikujejo vas trdo delo, marljivost, pripravljenost za delo in iskreno srce, ki skrbi za druge. To znamenje je najbolj sposobno samokritičnosti, samoizobraževanja ter je vedno iskreno do sebe in drugih.

Efrajim (24. september-23. oktober)
Vaš simbol je vinska trta in vaš občutek za dotik. V vas se povezujejo občutki in čutnost, telo in duša: ste vez med ljudmi. Ne bojite se intimnosti, pripravljeni ste se odpreti. V vseh vidite dobro, zato ste drugim v oporo.

Menasse (24. oktober – 22. november)
Najbolj skrivnostno hebrejsko znamenje. Imate izostren čut: začutite skrite motivacije, interese in gonilne sile, ki vrtijo kolesa sveta. Imate starodavno, veliko, skrito modrost, vendar je potreben čas, da ji verjamete. Zanimajo vas povezave, temeljni procesi, zato ste odprti za okultizem, psihologijo in astrologijo. Iščete odgovore na velika življenjska vprašanja.

 

Benjamin (23. november-22. december)
Simbol volka in z njim povezana sposobnost je spanje, sanjanje: povezava med zavestnim in nezavednim, med posvetnim in zunajzemeljskim. Sposobni ste visoke stopnje regeneracije, imate velike zaloge moči, ki vam pomagajo prebroditi vse težave. Vedno držite svoje obljube, ste zvest partner. Navzven ste videti mirni, vendar vas v notranjosti napolnjujejo močna čustva.

Dan (23. december-20. januar)
Vaš simbol je kača, vaša sposobnost pa je iskanje resnice. Ste pošten, neposreden značaj z močnim občutkom za odkritost in resnimi čustvi, ki vedno izhajajo iz nepotrpežljivosti. Želite narediti svet boljši. Imate mirno, uravnoteženo vedenje. Vaše inteligentne in revolucionarne ideje pogosto presenetijo ljudi okoli vas.

Aser (21. januar – 19. februar)
Vaše ime pomeni srečo. Vključuje občutek za okus, ki v prenesenem pomenu pomeni tudi preoblikovanje sveta. Odprti ste za dražljaje, užitke in izkušnje iz sveta, zato ste odprti za sprejemanje. Hkrati pa je vaša osebnost neprilagodljiva, nespremenljiva. Na prvi pogled morda plujete z dogodki, vendar so vaša sidra globoko zakoreninjena.

Naftali (20. februar-20. marec)
Jelenov rog je znamenje tega znamenja, spretnost, ki ga spremlja, pa je smeh. Sposobni ste sprejeti in živeti celoten spekter obstoja, vaša notranja mirnost pa vam pomaga prebroditi vse izzive in ovire. Imate odličen smisel za humor in veste, da smeh prežene strah. Ste ambiciozni in nadarjeni, vendar tudi verjamete, da je ena od pomembnih življenjskih nalog najti veselje do bivanja.