Oldal kiválasztása
News

SPREGOVORIL STROKOVNJAK: UMRL JE ZARADI ZLOMLJENEGA SRCA KRALJICA ELIZABETA II.

Princ Filip in II. Kraljica Elizabeta je bila poročena triinsedemdeset let. Po izgubi moža kraljica ni bila več ista, trdi poznavalec.

Po mnenju enega poznavalca kraljeve družine, kraljica Elizabeta II. je na koncu umrla zaradi zlomljenega srca. Po izgubi moža, princa Filipa, 96 letna monarhinja nikoli več ni bila enaka.

Katie Nicholl verjame, da je po tem, ko je njeno veličanstvo izgubilo partnerja, vsak dan živela z globoko bolečino. Kar je na koncu privedlo do njegove smrti v starosti 96 let.

“Mislim, da je na koncu res umrl zaradi zlomljenega srca. Po Filipovem odhodu ni bila več ista… Rekla je, da je on njena moč in opora. Erzsébet je podpiral pri vsem, kar je počela v življenju. Mislim, da je pošteno reči, da brez Philipove podpore ne bi bila kraljica, kot je bila” – je Katie povedala za Daily Star.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Philip je bil kraljevi soprog z najdaljšim stažem, ko je umrl, odkar je kraljica februarja 1952 prevzela prestol. V času Philipove smrti sta bila poročena 73 let.

Koliko je resnice v mnenju strokovnjaka, ni znano zagotovo, dejstvo pa je, da sta princ Filip in med smrtjo kraljice Elizabete II. je minilo le eno leto in pet mesecev.