Oldal kiválasztása

SOVRAŽI SE, MBAPPE BI ODVRNIL NEYMARTA OD PARIZ

Kljub dejstvu, da Paris Saint Germain igra v vrhunski formi, lahko vodstvo skrbi za prihodnost, njihova dva napadalca svetovnega razreda, Kylian Mbappé in Neymar, še naprej ohranjata sovražen odnos drug do drugega.

Paris Saint Germain je v prvenstvu zbral 22 od 24 točk in zmagal na prvih dveh tekmah Lige prvakov, a razlog za skrb je še vedno.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Čeprav napadalni trio Neymar-Kylian Mbappé-Lionel Messi igra v neverjetni formi, se odnos med nekdanjima klasikoma v slačilnici začenja kvariti. Kot poroča L’Équipe, je navidezna veselost, prikazana na igrišču, le krinka, v ozadju pa superzvezdnika močno meljeta drug drugega. Potem ko je Mbappé letos podpisal podaljšanje s PSG, je želel, da Neymar poleti odide, a se to ni zgodilo. In Brazilca jezi, da se Francoz v klubu počasi obnaša kot „mali kralj”.

Nasprotje med obema potrjuje tudi njuna izjava med reprezentančnim premorom, Mbappé je po zmagi proti Avstriji dejal, da se v reprezentanci počuti veliko bolj svobodnega kot v PSG. In Neymar je odvihral pred novinarje, potem ko ga je nekdo vprašal o njegovem odnosu s 23-letnim napadalcem po uspehu proti Gani.