Oldal kiválasztása

Soros in Timmermans sta imela tajni sestanek

Ameriški borzni špekulant George Soros se je v ponedeljek v Bruslju srečal s članom Evropske komisije Fransom Timmermansom – se je izkazalo po uradnem koledarju komisije.

Čeprav se obe stranki vedno ustno zavzemata za preglednost, njunega skrivnega zaslišanja ni bilo objavljeno nobene slike ali novice. Timmermans in Soros sta se zagotovo dogovorila o uvedbi migracijskih kvot, saj so bila to prejšnja leta vedno glavna tema na njihovih tajnih sestankih – piše Origo.

Fotó: pixabay.com

Ameriški borzni špekulant in Timmermans sta se nazadnje srečala 23. septembra v New Yorku. To je tudi potrdilo, da je bil odhajajoči Junckerjev podpredsednik Evropske komisije, pristojen za pravno državo, György Soros. Zato madžarska vlada ni podprla njegove osebe za predsednika odbora. Timmermans je bil eden voditeljev EU, s katerimi se je srečala večina špekulantov v zadnjih letih, in večkrat je izjavil, da spoštuje in večkrat brani ameriške špekulante. „Ne dvomim, da sem resnično in resnično zavezan svobodi, demokraciji in odprti družbi z enakimi pravicami za naše državljane. Te zaveze sem delil skozi svojo poklicno kariero in tega se bom držal do zadnjega diha” – je dejal o Sorosu.

Glede Timmermansa je premier Viktor Orbán pred časom dejal: Timmermans, nekdanji kandidat za priseljevanje v EP, je znano človek Györgya Sorosa.