Oldal kiválasztása

So znano pevko klonirali? Njeni oboževalci ne verjamejo, da še živi

35-letna pevka je postala slavna okrog leta 2000, njeni oboževalci menijo, da ji je kmalu postalo dovolj slave in na svoje mesto naj bi postavila nekoga drugega.

Avril Lavigne so povezali z zaroto kloniranja. Poleg tega je ta teorija ponovno dobila krila po pevkini objavi, da se leta 2020 odpravlja na svetovno turnejo. Nekateri menijo, da so klonirali pevko, ki poje pesem Sk8er Boi, na njeno mesto pa naj bi stopila ženska z imenom Melissa.

STE ŽE BRALI O TEM?

Moškim jemlje sapo, končno se je Avril Lavigne slekla

Madžarska pevka doživela hudo nesrečo. Padla je z višine metra in pol.

Miley Cysus je izbruhnila v oddaji v živo. Pevka obtožuje bivšega moža s sledečim

Fotó: pixabay.com

Naslednja turneja pevke Lavigne se bo pričela marca, takrat bo nastopila med drugim tudi v Londonu in Manchestru. Nekateri oboževalci pa so prepričani, da dejansko ne bo nastopila njihova ljubljenka.

O kanadski pevki že leta krožijo govorice, da so jo klonirali. Teorija se je razširila z ene brazilske spletne strani. Oboževalci menijo, da je njeno mesto leta 2003 prevzela ženska z imenom Melissa.

Nekateri so si drznili z ugibanji tako daleč, da je pevka že mrtva. Njihov argument je, da je Avril raje nosila hlače, medtem ko si „Melissa” pogosto obleče krilo – piše Daily Star.