Oldal kiválasztása
News

SKRIVNOST KROMPIRJEVIH TESTENIN IN TAKO ZVEZDNA ZNAMENJA SLUŽIJO DENAR: POKAŽEMO VAM, KAJ JE BILO SKLADIŠČENO SREDI JANUARJA

Imate radi dobre recepte, vas zanima, kaj pravijo zvezde, ali pa vas morda zanima vrtnarjenje? Pokažemo, za kaj so ta teden glasovali naši bralci.

Januarja so bile te teme življenjskega sloga najbolj priljubljene, skorajda so zavladale spletu. Iz njih lahko izveste pomembne informacije in zanimivosti, zdaj pripravljamo fantastičen recept, sporočilo zvezd in vrtno prakso. V njih bo našla koristne informacije vsa družina!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

1. Super trik s krompirjevim testom
Nekaj zrn krompirja in nekaj testenin je lahko prava pojedina: občasno se krompirjeve testenine znajdejo na mizi vsake družine. Obožujemo pa ga ne samo zato, ker je poceni in razmeroma hitro pripravljen, temveč tudi zaradi okusov, saj se pire iz čebule in popra odlično poda k testeninam. Ponavadi jo jemo samostojno, z nepogrešljivo vloženo ali nežno kumaro, včasih pa jo pripravimo kot prilogo k mesu. Zdaj vam predstavljamo recept, ki bo poskrbel za veliko bolj poln okus in kjer je glavni junak prekajena slanina.

Kliknite tukaj za recept za testenine s slanino in krompirjem!

2. Ta horoskopska znamenja bo leta 2023 dosegla denar
Letošnje leto je s finančnega vidika lahko ugodno za znamenja zodiaka, saj se obeta več planetarnih konjunkcij, ki spodbujajo srečo. Ko gre za denar, so tisti, ki verjamejo v varčevanje, drugi pa se radi prepustijo toku, torej ga zapravijo, saj lahko tako po zakonu privlačnosti pritegnemo večji znesek. Vendar pa ozaveščenost ni edina stvar, ki lahko letos pripomore k finančnemu stanju, marsikateremu horoskopskemu znamenju dejavnik sreče prinaša bogastvo: večja vsota denarja jim lahko pade v naročje od tam, kjer niti ne pričakujejo. V letu 2023 bomo prišli do konca nekega procesa: to energično sodelovanje se je začelo leta 2021, letos pa se razpleta na primer s tem, da se trdo delo preteklih let zdaj obilno obrestuje. Še posebno srečo pa bodo v letu, ki je pred nami, imela tri horoskopska znamenja: poglejmo, kdo lahko računa na večjo vsoto.

Devica
Rojene v tem znamenju letos čaka nov začetek, sproščajo se energije, ki jim bodo finančno pomagale. Več prihodkov lahko pričakujejo v začetku leta, ta denarni tok pa bo trajal do pomladi. Poleti lahko zaupate svoji sreči, a takrat nekaj zavedanja ne škodi, saj morate opaziti dobre priložnosti: pojdite z odprtimi očmi!

Strelec
Leto se ne začne gladko, nepričakovani finančni izdatki jim otežijo življenje – a v začetku februarja se energije stabilizirajo. Lahko se jim odpre nov vir zaslužka, vendar morajo biti potrpežljivi, saj položaji planetov kažejo na počasnost in premišljenost v obdobju do maja. A tako bodo imeli čas, da dobro premislijo, kaj bodo storili naprej. Maj je odličen čas za naložbe, poleti pa se lahko ljudje, rojeni v znamenju strelca, lotijo dolgo načrtovanega posla. KLIKNITE TUKAJ za tretje najsrečnejše horoskopsko znamenje!

3. Tako lahko prihranite denar, če začnete zbirati škatle za jajca
Januarja vsak ljubiteljski vrtnar že načrtuje, kaj bo letos na vrtu. Čeprav je še zgodaj za gojenje sadik, se je vredno pripraviti že zdaj, da boste imeli vse pripomočke pri roki sredi februarja, ko lahko posejete prva semena. Takšen pripomoček je držalo za jajca, ki nam je lahko v veliko pomoč pri vzgoji sadik.

Rabljeni pladenj za jajca je lahko odličen pladenj za vzgojo sadik, s čimer lahko prihranite veliko denarja, saj ti pladnji v trgovinah niso poceni. In prostor za vaše rastline je že ustvarjen v držalu za jajca. Če tudi vi želite izvedeti super idejo