Oldal kiválasztása
News

SHAKIRO SO FOTOGRAFIRALI Z ENIM OD NAJBOLJ VROČIH HOLLYWOODSKIH ZVEZDNIKOV - JE NOVA LJUBEZEN ŽE TU?

Po fotografijah in poročilih sodeč sta zvezdnika precej uživala v družbi drug drugega.

Burna ločitev lepe kolumbijske pevke in nekdanjega zvezdniškega nogometaša je nekaj, česar res ni treba predstavljati, saj je v bistvu obšla ves svet.

Shakira je celo izdala pesem o nezvestobi Gerarda Piquéja, ki je poleg tega, da je hitro zasedla vrhove lestvic, postala tudi nekakšna himna za samske. Večina ljudi – zlasti njegovih oboževalk – je na pevčevi strani, zato se je zvrstilo kar nekaj hudomušnih obračunov z njegovo bivšo in njegovim novim, mlajšim dekletom.

Težko bi bilo našteti vse dajanje in dajanje, ki sta ga nekdanja ljubimca imela v javnosti, zdaj pa se je prah končno polegel in 46-letnega pevca so na Veliki nagradi formule 1 v Miamiju ujeli v objektiv s pravo hollywoodsko zvezdnico iz A-liste. Omenjeni moški je zdaj superzvezdnik Tom Cruise, fotografije pa kažejo, da sta uživala v družbi drug drugega. Cruise je bil leta 2020 nazadnje opažen z igralko Marvelovih filmov Hayley Atwell, s katero je sodeloval pri filmu Misija: Nemogoče 7. Od takrat pa o tem, s kom hodi Cruise, ni bilo nobenega sporočila.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Shakira ima z nogometašem dva otroka, desetletnega Milana in osemletno Sasho. Cruise je tudi oče treh otrok, 30-letne Isabelle in 28-letnega Connorja, ki ju je posvojila njegova nekdanja žena Nicole Kidman. Sedemnajstletna Suri se je rodila Katie Holmes.