Oldal kiválasztása
Angležinja zbira donacije za posebna zdravila, da bi si pridobila čas in se poslovila od družine.

Leanne Mallory iz Seacrofta iz Anglije je ljudi prosila za pomoč na spletnem spletnem mestu za zbiranje sredstev, ker ni mogla sama kupiti alternativnih zdravil za raka. 34-letna Angležinja se je začela zbirati, potem ko so ji diagnosticirali agresiven in metastatski rak in izkazalo se je, da ji je ostalo le še tedne. Mati šestih let se je odločila vzeti čas in se od svoje družine poslovila od tega, kaj stane – poročajo tamkajšnji tisk.

Matična kalvarija se je začela septembra 2018, ko so ji diagnosticirali raka na želodcu. Čeprav so ji tumor odstranili iz telesa januarja letos, je operacija pokazala, da se je bolezen razširila na njeno trebušno steno in ledvice.

Leanne je bila od januarja na več kemoterapijah, a ji agresivno zdravljenje ni pomagalo. Tumorji pravzaprav niso popustili, medtem ko je bil fizično popolnoma raztrgan. Zdravniki so videli rezultate, da je Leanne povedala, da ima še tedne dni. Prav tako so jim svetovali, da je kemoterapija neučinkovita proti agresivnemu metastatskemu raku in jih celo lahko skrajša z invazivnim zdravljenjem do konca življenja.

Fotó: pixabay.com

“Nisem pripravljen pustiti tukaj svoje družine in prijateljev. Fizično in psihično je to, kar se mi je zgodilo, nepopisno. Moje življenje se je dobesedno razpadlo 9 mesecev. Od takrat so se stvari postopoma poslabšale. Ne morem razumeti tega to se mi je zgodilo. Imam šest lepih otrok, za katere se bom borila do konca. Poslovila se bi od njih, a alternativna zdravila so draga in jih ne morem financirati. Verjamem, da je veliko sočutnih ljudi, ki so mi pripravljeni pomagati. Vliko sem hvaležna za vsaki funt. ”

-je dejala Leanne Mallory v uvodnem pismu GoFoundMe.

V času pisanja je bolna mati že zbrala 2300 funtov. Cilj je 5000.