Oldal kiválasztása

RAZVNEL SE JE PEKEL: ŽENSKA S TREMI OTROKI ŽELELA UBITI SEBE IN SVOJO DRUŽINO

Policija je bila dvakrat obveščena, ena od žrtev pa je v kritičnem stanju.

To je norost! V Teksasu so aretirali mater treh otrok, ki je poskušala ubiti svojo družino in sebe. Obtožena je, da je ranila svojega moža, nato pa z otroki sedla v avto in z njim zapeljala v jezero.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Po poročilih je policijo v petek zjutraj poklical moški v Carroltonu, ki ga je žena napadla, ga večkrat zabodla in nato pobegnila s kraja dogodka. Poškodovanega moškega so reševalci odpeljali v bolnišnico: pravijo, da bo okreval. Kmalu zatem je policija prejela še eno prijavo: ženska z otroki na zadnjem sedežu je z avtomobilom zapeljala v jezero v bližnjem Lewisvillu.

Do prihoda oblasti na kraj dogodka se je najstarejšemu otroku uspelo osvoboditi, njegove sorojence in mater pa so rešili policisti in gasilci. Mati naj bi bila po podatkih pri zavesti, ko so jo izvlekli iz vozila, medtem ko eden od otrok ostaja v kritičnem stanju v bolnišnici.

Policija je pozneje ugotovila, da je bila ženska žena moškega, ki je nekaj ur prej prijavil napad z ostrim predmetom. Ženska je bila identificirana kot Wei Fen Ong in aretirana, tožilec pa je proti njej vložil več obtožnic. Družinski člani v celoti sodelujejo s preiskovalci, obtoženka pa je v zaporu okrožja Denton in čaka na sojenje, je navedeno v sporočilu za javnost.