Oldal kiválasztása

„Razvajena Primadonna" - še en družinski član napade Meghan Markle

Stric nekdanje igralke se zdi, da je 38-letna princesa nehvaležna in ji je v zgodnji karieri veliko pomagala.

Nekdanji diplomat Mike Markle, 80-letni stric princese Meghan, je govoril o tem, da ji je pomagal začeti kariero, a od takrat je Meghan „pustila družino za seboj.”

Stric je svoj vpliv uporabil že prej, da je Meghan Markle pripravil službo za pripravništvo v ameriškem veleposlaništvu v Argentini, ko je bila stara komaj 20 let- poroča Daily Mail.

Po besedah starejšega brata Thomasa Markla je Meghan prava primadona, ki ima morda vlogo v nasprotju s Katarino. Stric pravi, da bi bivša igralka zaradi svojega vedenja in močnega značaja ni lahko našla z ljudmi, povedali kot „težaven primer”.

„Meghan se je povzpela po družbeni lestvici in nas pustila za seboj – čutim” – je dejal 80-letni Mike Markle, ki očita vojvodovega očeta zaradi svoje narave, saj je menil, da ga je Thomas razvajal in da ga skrbi veliko več kot druge otroke. zato poveljuje osebje.

Fotó: pixabay.com

Nekdanja diplomatka je dodala, da se je vse to lahko zgodilo, ker je Meghan Markle iz nižjega razreda, ki je poskušala nadzorovati svoje razmere. Princesa Meghan svojega strička ni povabila na princesovo poroko, vendar se ne čuti diskriminiranega, ker je marsikoga pozabila in ne komunicira z njo.