Oldal kiválasztása

PRINC HARRY JE DOBIL ULTIMAT: TO JE BIL POGOJ ZA OBISK GROBA ERZSÉBETHE II.

Princ Harry se je poklonil grobu svoje babice. Vojvoda Susseški je bil pred kratkim v Združenem kraljestvu in je izkoristil priložnost, da je obiskal kraj zadnjega počitka kraljice, ki je umrla pred enim letom.

Kot smo že poročali, je princ Harry 7. septembra obiskal Anglijo zaradi dobrodelne prireditve: prispel je brez soproge Meghan Markle in se zadržal le kratek čas, nato pa odpotoval na otvoritveno slovesnost iger Invictus v Düsseldorfu. Ob tej priložnosti je obiskal grob svoje babice, ki je umrla pred enim letom.

 

Princ je močno upal, da mu bodo dovolili obisk groba, vendar je palača na koncu ugodila njegovi prošnji, vendar pod enim pogojem: njegov obisk je moral ostati skrivnost.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Princ je to storil, vendar je zgodba prišla v javnost, potem ko je neki turist Harryja fotografiral, ko je zapuščal kapelo svetega Jurija v Windsorju, kjer so pokopani njegovi stari starši. Fotografija je bila objavljena na spletu…

Očividci so povedali, da je bil princ Harry videti globoko ganjen, ko je končno zapustil kapelo svetega Jurija v Windsorju, kjer je Elizabeta II. pokopana poleg svojega moža, pokojnega princa Filipa. Kmalu zatem je odpotoval tudi vojvoda Susseški, ne da bi stopil v stik z drugimi člani kraljeve družine.

Po predhodnih podatkih princ ni načrtoval srečanja s svojo družino: njegov oče Charles III. je bil zaposlen, princ William pa po govoricah ni želel videti svojega brata, saj so se zlasti v zadnjih letih med njima razplamteli temperamentni odnosi – piše Mirror. Harry je brata že prej obtožil, da je snob do svoje varovanke Meghan, v svoji avtobiografiji (izdani pod naslovom The Reserve) pa je trdil, da ga je brat po vročem prepiru fizično zlorabil.

Kaj se bo zgodilo na rojstni dan mlajšega princa, ki bo čez nekaj dni, bomo še videli. Čeprav nekdo od notranjih virov trdi, da je mogoče, da bo kraljeva družina ob tej priložnosti Harryju poslala sporočilo, ni možnosti za veliko spravo.