Oldal kiválasztása

Pretresljivo, kar je ugotovila žena, ko je mož slučajno pustil svoj Facebook profil odprt

Avstralska žena je po dvajsetih letih zakona slučajno ugotovila skrbno varovano moževo skrivnost. Za to je bilo dovolj, da je eno uro brskala po njegovem Facebooku …

Žena je bila prepričana, da je odprla svoj Facebook profil na družinskem računalniku, zato je kliknila na sporočila. Kmalu je odkrila, da je to moževa stran – poleg tega se ji je prikazalo sporočilo iz leta 2016, v katerem neznana ženska Maggi zatrjuje, da je tudi ona neznansko srečna z njim.

Žena sprva ni pomislila na nič hujšega, kajti prepričana je bila, da njen 20-letni zakon stoji na trdih temeljih – ko pa je začela prebirati sporočila, jo je skoraj kap. Njen mož je namreč neznani ženski pisal o tem, da je zmeraj ljubil le njo in ne svoje žene.

Po težavnem prebijanju skozi vrstice se je opogumila, stopila pred moža in ga vprašala, kdo je Maggie in od kdaj traja njuno razmerje. Mož se je sprva izgovarjal in poskušal pripisati zadevi ničelno veljavo, češ da je Maggie le stara znanka iz univerzitetnih časov. Toda žena je vztrajala in hitro ugotovila: njuno razmerje traja že 10 let, kar pomeni da je polovico zakonskega obdobja mož brez sramu varal svojo ženo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Žena je nemudoma vložila zahtevo za ločitev in na enem od spletnih forumov priznala: najhujše ni bilo samo dejstvo prevare, temveč da so se poigrali na račun njenega zaupanja in to tako dolgo, deset let. Poleg tega bi vsa zadeva izdaje ostala prikrita, če se mož ne bi pozabil odjaviti s Facebook profila.

Od njune ločitve so minila že štiri leta, žena je poročala tudi o tem, da je v vmesnem času slišala veliko podobnih zgodb o nezvestih možeh in zaupljivih ženah. Nekaj časa je razmišljala, da je poročna obljuba moških vredna počenega groša, a je naletela na nekaj znancev, ki so povrnili njeno zaupanje v moške. Eden od njenih prijateljev na primer že 40 let živi srečno zakonsko življenje. O njem je prepričana, da svoje žene nikoli ne bi prevaral. Na forumu je zapisala tudi, da bo počasi pripravljena na novo zvezo. Išče moškega, ki ima podobne vrednote kot sama oziroma ne bo skočil čez plot. Težava pa je v tem, da je to verjela tudi o svojem možu …