Oldal kiválasztása

PRESENETLJIVO JE, DA JE KAREL VELIKI III. PRED OPERACIJO IZBRAL SVOJO BOLNIŠNICO

Prvič v zgodovini kraljeve družine se je zgodilo, da sta se sedanji kralj in bodoča kraljica zdravila na istem mestu.

Kot veste, sta tako kralj Charles kot princesa Catherine po operacijah trenutno v isti bolnišnici. Vendar to ni naključje. Pravzaprav je Karel III. za svojo operacijo namenoma izbral isto londonsko kliniko kot njegova snaha, da bi prihranil denar. Sedanji britanski monarh se običajno zdravi v bolnišnici kralja Edvarda VII. in ne tam, kjer je bil pravkar operiran zaradi povečane prostate.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

S to odločitvijo je Charles prihranil skoraj 14.000 funtov oziroma skoraj 6,5 milijona funtov.

Ker je tudi vojvodinja na isti kliniki, je mogoče uporabiti enako varovanje.
– je povedal eden od notranjih virov in pojasnil, kako so s finančnim varčevanjem največ pridobili.

Princesa Catherine je po hudi operaciji trebuha v bolnišnici že skoraj dva tedna, medtem ko so kralja Charlesa odpustili pred dvema dnevoma in zdaj lahko gre domov, če mu bodo zdravniki to dovolili.

Obe kraljevi visokosti naj bi se dobro počutili, Charles pa je pred svojo operacijo celo obiskal Catherine. Kraljica Camilla je svojemu možu ves čas operacije stala ob strani. Ob 15. uri je zapustila stavbo in množicam zunaj sporočila, da je kralj v redu, ter se jim zahvalila za podporo.

Prvič v zgodovini kraljeve družine se je zgodilo, da sta se sedanji kralj in bodoča kraljica hkrati zdravila v isti bolnišnici – poroča TheSun.