Oldal kiválasztása

POVEDALE SO, HAMILTONOVE BIZARNE SPALNIČNE SKRIVNOSTI RAZKRITE

Da bi povečal svojo zmogljivost, zvezdniški dirkač formule 1 daje velik poudarek celo spanju. Lewis Hamilton ohranja kondicijo s "pametna postelja".

Lewis Hamilton je osvojil sedem naslovov svetovnega prvaka v Formuli 1 in je skupaj z Michaelom Schumacherjem prvi nosilec. Lani pa tako želenega osmega uspeha ni bilo, letos pa zaradi oslabljenega Mercedesa ni imel niti možnosti za zmago na dirki. Vendar pa zvezda naredi vse za uspeh tudi v osebnem življenju.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

37 letni Britanec je zelo odločen, da se čim prej vrne med najboljše. Tako zelo, da skuša spanje celo povečati na najvišjo raven. 103 kratni zmagovalec dirke počiva v “pametni postelji”, vredni skoraj milijon forintov, ko ostane doma. Najsodobnejši senzorji v pohištvu spremljajo vaš utrip, dihanje in gibanje ter uravnavajo telesno temperaturo za boljši spanec. S pomočjo teh funkcij se Hamilton lažje regenerira, njegovo zdravje pa se izboljša tudi s tako rekoč popolnim spanjem.

Sedemkratni svetovni prvak je letos zbral 168 točk, kar ga uvršča na šesto mesto lestvice, petkrat je končal na stopničkah. Naslednjič, 2. oktobra v Singapurju, lahko znova ciljate na zmago.