Oldal kiválasztása

POSEBNO MESTO ZA SPOMIN NA PRIJATELJE PRIJATELJEV ZVEZDA MATTHEW PERRY

Odločitev je v rokah staršev pokojnega igralca

Organizacija, ki nadzoruje hollywoodski sprehajališče slavnih, bi Matthew Perryju, ki je umrl pred tednom dni, podelila zvezdo. Zvezda zvezdnika serije Prijatelji bi bila lahko postavljena ob bok zvezdnicama Courteney Cox in Jennifer Aniston, s čimer bi igralcema iz serije zagotovili mesto v isti zasedbi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Preminulega igralca bi radi počastili s posmrtno slovesnostjo, vendar se mora njegova družina odločiti, ali si to želi.
– Hollywoodska gospodarska zbornica je v odgovoru na vprašanje portala TMZ zapisala: “V tem primeru se je v Hollywoodu zgodila novica, da bi se lahko v družino preselili.

Perry naj bi prvotno prejel zvezdo na promenadi leta 2013, zbornica pa je vložila vlogo in jo sprejela. Vendar se igralec na koncu nikoli ni udeležil dogodka in priložnost je leta 2018 prenehala veljati. Če se njegovi starši zdaj odločijo, da želijo, da njihov sin dobi zvezdo na promenadi, morajo sami organizirati slovesnost in povabiti največ 60-90 gostov, kolikor se jim zdi primerno. Običajno se zbornici za postavitev zvezde plača pristojbina v višini 75.000 dolarjev, vendar še ni jasno, ali bi se v tem primeru odpovedali tej pristojbini.

Matthew Perry je bil 28. oktobra najden mrtev v masažni kadi na svojem domu v Kaliforniji, saj se je utopil. Primarni kronološki testi niso pokazali prisotnosti drog v njegovem telesu, vendar lahko vsi testi trajajo tudi do šest mesecev. Losangeleška policija je sporočila, da ni suma, da bi šlo za kaznivo dejanje, če pa bodo v igralčevem telesu našli prepovedano snov, bodo sprožili preiskavo.