Oldal kiválasztása

Poročno potovanje je postalo nočna mora: zaljubljeni mož je dobil strašno diagnozo

Zaljubljenca sta bila sicer karierista, a sta svoje življenje ponovno ocenila zaradi groze, ki sta jo doživela skupaj.

36 letna Denise in 41 letni Ciaran sta se po tridnevnih rimskih lagzih odpravila na sanjski medeni mesec v Južno Afriko in na Maldive. Njihova sreča je bila neomejena!

Denise je delala kot vodja odnosov z javnostmi, njen mož pa kot razvijalec programske opreme. Čeprav sta bila oba deloholika, sta skupaj živela 7 let, se imela rada in nikoli si ni mislila, da bi to srečo lahko kar koli zasenčila.

Prvo zlovešče znamenje je poslala usoda, ko se je mladi par na medenih tednih povzpel na goro. Ciaran je bil zelo zadušen, komaj je zdržal turo, potem pa so se še šalili. Denise mu je v smehu povedala, da je bilo v njenih letih to povsem normalno. Ciaran je kljub temu odšel na popoln zdravniški pregled, vendar ni sumil, da gre kaj narobe.

Naslednji dan so mu diagnosticirali šok: napredoval je z rakom krvi, to je z levkemijo, in čudež je, da je še živ. Življenje zaljubljencev se je zrušilo kot grad iz kart – piše Mirror.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ciaranova kemoterapija se je začela naslednji dan, v bolnišnici je preživel trideset dni, vključno z valentinovim leta 2019. Njegova žena je ležala na žimnici poleg njega na hladnem kamnitem dnu bolnišnice, vendar so vedeli, da se ne morejo predati.

“Nikoli si nisem dovolila predstavljati, kakšno bi bilo življenje brez njega” – je z oklevajočim glasom dejala Denise.

Zdi se, da je že začelo veljati veliko zdravljenj, predvsem pa Ciaran še nikoli ni obupal. Vodil je dnevnik svojih sanj in ciljev, prav tako pa je ugotovil, da delo sploh ni prvo.