Oldal kiválasztása

POMIRI SVOJE VNUKE IZ GROBA KRALJICA ELISABETHA II.

Stara želja monarha, ki je umrl prejšnji teden, se izpolnjuje.

Se lahko izpolni želja po smrti, ena največjih želja kraljice Elizabethe II. je, da bi se njena vnuka, princ William in princ Harry, pomirila. Odnosi med sinovoma kralja Charlesa III. so se poslabšali pred dvema letoma, ko sta se zakonca Harry odločila zapustiti kraljevo družino in začeti novo življenje v Ameriki.

Nato sta dala škandalozen intervju Oprah Winfrey in od takrat skušata britansko sorodstvo na vseh koncih predstaviti, kot da sta perverzno zlobna.

Vendar se je s kraljičino smrtjo prejšnji četrtek vse spremenilo. Po sodnih virih ne III. Kralj Charles je fantom ukazal, naj z ženami korakajo pred žalujočo množico, da bi si ogledali rože, razstavljene v Buckinghamski palači, toda William je svojemu mlajšemu bratu s povabilom podaljšal oljčno vejico.

In vse to še ni nič: po poročanju The Suna so zdaj vse možnosti, da bosta brata zakopala sekiro in se med seboj pobotala. Pravzaprav že potekajo pogajanja, da bosta Harry in Vilmos stala drug poleg drugega na kraljičinem pogrebu.

“Ni ju več tam, kot sta bila na pogrebu svojega dedka, princa Filipa, pred letom in pol, ko sta bila ločena v žalnem sprevodu. Če ne hitro, se stvari med njima spreminjajo, v dobro smer” – je za The Sun povedal obveščevalec.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nedvomno pa je še vedno v zraku občutek nezaupanja, ne le s strani družinskih članov, ampak tudi s strani njegovih podrejenih: Harry bo kmalu izdal svojo knjigo škandalov, v kateri naj bi razkrinkal svoje družinske člane, tako da boji se, da bo bratovo ljubezen in dobroto spremenil v drobiž.