Oldal kiválasztása

Policija vohuni tudi pri Cerkvi v zadevi brutalno umorjene Viole

Na truplo učiteljice angleščine so naleteli v eni od ulic Bratislave.

V Bratislavi se nadaljuje preiskava v zadevi umora 34-letne učiteljice angleščine, saj ostajajo podrobnosti grozljivega zločina še naprej nepojasnjene. Novy čas poroča, da policija še nima sledi o tem, kje so napadli Violo Macákovo, kje se nahajajo njeni osebni predmeti, kako se je njeno truplo znašlo v pristanišču in kaj je bil povod za brutalno dejanje. Raziskujejo z različnimi preiskovalnimi načini.

V nedeljo so se vrnili v pristanišče, kjer so teren podrobno prečesali. Novinarji Novega časa so postali pozorni, da policija popisuje nepremičnine in zgradbe v pristanišču, saj naj bi žensko po eni teoriji napadli neposredno v pristanišču v eni od zapuščenih zgradba ali ladij. Seveda nihče ne sluti, če je temu res tako, kaj je žrtev tam sploh iskala.

Časnik je bil obveščen, da policija poizveduje tudi pri cerkvenih predstavnikih katoliške skupnosti apostolov Očetove hiše. Duhovnik cerkvene ločine, Vladimir Zák, je potrdil, da ga je policija dejansko obiskala.

Fotó: pixabay.com

„Ne morem povedati ničesar, prosim, z vprašanji se obrnite na policijo. Policisti so izprašali vse, ki smo bili zadnja dva tedna v stiku z Violo,” je dodal. Po informacijah portala Novy čas je mlada ženska bila članica te verske skupnosti.

Duhovnik je povedal, da so pretekli teden posvetili sveto mašo za Violo in da so bili prisotni tudi na njenem pogrebu – piše Paraméter.