Oldal kiválasztása

POČAKAJTE, TO ZNAMENJE S ŠTIRIMI ZVEZDAMI OBLJUBLJA POROD JESENI

Si res želite otroka? Poglejmo, kaj napovedujejo zvezde!

Si končno želite otroka? Če ste naredili vse, kar je bilo v vaši moči, in vam je zdravnik rekel, da ste zdravi, se lahko obrnete na zvezde. Jeseni naj bi se v nekaterih znamenjih rodila otroka. Če načrtujete projekt za otroka, vam bo to obdobje olajšalo zanositev. Obstajajo štiri zodiakalna znamenja, ki lahko pričakujejo velik preobrat, ste med njimi tudi vi?

Dvojčki
Jesen prinaša zelo dobre stvari v vaše osebno življenje. Če s partnerjem plavate v sreči in načrtujete skupno prihodnost, je na vidiku ponudba za roko. Če še ne živite skupaj, je čas za skupno selitev, v igri pa je tudi nakup stanovanja. Ne bodite presenečeni, če vas bo obdaril tudi otrok presenečenja.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak
V letošnjem letu se je zgodilo že nekaj nepričakovanih preobratov. Spremembe se vam ne izogibajo. Vaš položaj v družini je zelo pomemben in vedno bo. Jesen vam bo ponovno prinesla presenečenje, in sicer z velikimi spremembami. Če s partnerjem že nekaj časa načrtujeta razširitev družine in bi rada imela otroke, je dobro vedeti, da to obdobje spremlja nebeška podpora.

Devica
Obstaja velika verjetnost, da bo test nosečnosti pokazal dve črtici in da vam bo zdravnik oktobra sporočil dobre novice. Veliko počivajte, in če se ne počutite dobro, raje zaprosite za prost dan. Pazite na svoje zdravje in če si resnično želite otroka, ne bodite obupani, če do konca leta ne zanosite. Povečajte svoje možnosti za otroka!

Ribi
Zvezde so vam to jesen zelo naklonjene za rojstvo otroka. Živite bolj redno, bodite pozorni na ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem ter zdravo prehrano. Pomagajte procesu, in če boste dobre volje in z nasmehom na obrazu, v tem času ne bo ovir za spočetje otroka. To je odličen čas za vas!