Oldal kiválasztása

Po mnenju strokovnjakov iz tega veste, da bo vaš partner zapustil

Povedali vam bomo, kaj je vredno dvigniti glavo.

Ljubezen je čudovita, na srečo pa obe strani dolgo časa hodita na vrh. A na žalost se razmerja pogosto končajo in moraš skozi številna razočaranja, preden najdeš Pravega. Pojav se pri prizadeti osebi pojavi skoraj popolnoma nepričakovano. Vendar pa po mnenju strokovnjakov obstaja veliko znakov premora, ki so dobri za to, da dvignemo glavo. Če jih pravočasno opazimo, nas morda celo težave preprečijo.

Brez besednost
Sprva ste komaj mogli nehati govoriti, zdaj pa komaj veste, kdaj ste bili navdušeni nad vsem, kar ni bila vaša dnevna rutina? Seveda se ne morete kopati v besedah drug drugega, vendar je slab znak, če se počutite, kot da drug drugemu nimate kaj povedati.

Nepazljivost
Priznajmo si, da nihče ne more biti nenehno v pripravljenosti in ne moremo pričakovati, da nam bo kdo prebral misli. Toda v življenju para je nujno, da se drug drugemu zanimata za občutke in misli. Če ugotoviš, da se redno pogovarjaš s steno, če ne dobiš povratnih informacij, reakcij in poizvedovanj o tem, kaj se sploh dogaja s tabo, imaš prav ali žalost.

Razprave
Ni vam treba skrbeti za spore v vajinem razmerju. To je povsem naravno. A veliko manj, če se zdi, da vas partner redno draži in v vsem, kar počnete ali govorite, najdete nekaj nezaslišanega.

Nima spola
Kul je občutek, kot da si najboljša prijatelja drug drugega. Vendar pa je v odnosu bistveno za zadovoljstvo in harmonijo, da se moški počuti kot ženska in ženska se počuti kot ženska.

Fizična razdalja
So bili dotiki in nežnosti popolnoma izčrpani v vsakdanjem življenju? Je seks postal utrujen, pogost in redek? Če to izkusite, je vsekakor smiselno, da to storite, preden bo prepozno.

Fotó: pixabay.com

Pomanjkanje skupnega časa
Ločeni programi, individualno polnjenje gradi odnose in pomaga obdržati obe strani neodvisni in odločni, vznemirljivi. Ko pa čas preživiš sam in skupaj ne delaš skoraj nič drugega, razen gledanja televizije in gospodinjskih opravil, se izgubijo skupne in nove izkušnje, odnos se splošči in pristop razhajanja postane skoraj oprijemljiv.

Če doživite zgoraj navedeno, potem zagotovo niste na pravi poti. Vendar to ne pomeni, da morate ločitev predhodno izpustiti. Če imate radi svojega partnerja, prepoznajte te simptome kot opozorilne znake, ki jih je v mnogih primerih mogoče odpraviti. Težko je temeljit pogovor o tem, številne rane se lahko zlomijo, vendar je to najbolj zanesljiv način reševanja težav. To vam daje priložnost, da se spet najdete.