Oldal kiválasztása

Po google je iskala, kako ubiti, ubil svojega partnerja za zmenke

Ubila je 24-letnega partnerja z vrvico za dildo .

Jamie Lee Dolheguy je storil grozljiv zločin v Avstraliji in prav v Melbournu, ki je pretresal vso državo – piše Mirror. Edino dvajsetletno dekle je obtoženo, da je namerno zabodlo svojo žrtev prek zmenka, imenovanega Veliko rib. Policija pravi, da je deklica žrtev zadavila z vrvico dildo.

Dolgotrajno vprašanje o smrti 24-letnega študenta Maulina Rathoda je že dolgo, ali je bil Dolheguy nenadoma ubit ali načrtovan. Za tožilstvo je to zelo pomembno, saj če bo storilec obsojen za namerni umor, bo njegova kazen veliko strožja.

Fotó: pixabay.com

Dolheguyova zgodovina iskanja je razkrila, da je 20-letnik tik pred umorom nekaj iskal, kaj bi lahko bilo ubiti nekoga ali natančneje besedno zvezo ”

Ubil bom nekoga za zabavo!

Po umoru je mlada ženska sama obvestila policijo in jim povedala, da je to dobro storiti. Na strani z zmenki se je Dolheguy oglašala v seksu v povojih in zadavi, Rathod pa je z veseljem stopil v stik z dekletom. Umor se je zgodil v njegovem stanovanju, kjer je Dolheguyja aretirala policija.

Dolheguy, ki ima mejno osebnostno motnjo, je pred žrtvijo umora govoril s svojo žrtev, da bi bil, če bi ga hotel ubiti v zadavljeni igri, dovolj močan, da bi se mu uprl. Moški je rekel, da misli, da je to storil, deklica pa se je ponudila, da jo preizkusi. Kot pravi odvetnik, ki zagovarja storilca, ima njegova obramba hudo osebnostno motnjo, ker je bil v otroštvu tako brutalno zlorabljen, da so ga morali pri starosti 10 let dati pod skrbništvo.